Çözüldü CoD MW2 DirectX hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burakkilgz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 429
  • Etiketler Etiketler
    cod directx
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

burakkilgz

Çalışkan
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, her zaman olmasa da arada bir bu hatayı alıyorum. Daha önce başına gelip çözüm bulabilen varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim.

Çözüm
Hatanın ekran görüntüsünü paylaşabilir misin? Ayrıca şahsi tavsiyem, ekran kartı sürücüsü olarak Adrenalin yerine PRO sürümünü öneririm. Bu arada merak ettim, oyunu Microsoft Store'dan mı indirdin? Oyunun MS Store sürümü biraz sorunlu onun için sordum.
Tamamdır deneyeceğim.

Pro versiyonunun linkini atabilirmisiniz? Ben bulamadım da.

Son düzenleme:
Hayır, tamamen rastgele oluyor hata.
O zaman şu şekilde yapıyoruz, öncelikle sürücülerinizi tamamen DDU veya AMD Cleanup Utility ile siliyoruz. Ardından Anwave adlı yazılımı yükleyip kurulumu yapıyoruz.

1- Anwave'in ana dizinine gidiyoruz, ana dizinde "drivers" adlı klasör göreceksiniz. Yüklemiş olduğunuz sürücüyü oradaki dosyanın içerisine bırakıyoruz.

2- Anwave'i çalıştırıyoruz, ekranda gözüken sürücü ismine basıp "Extract" diyoruz.

3- Çıkartma işlemi bittikten sonra sürücü ismine basıp "Custom" seçeneğini seçiyoruz.

4- "Home" bölümüne gelip "Standard Install - DCH" seçeneği seçip "apply" diyoruz. Ardından "Advanced" bölümüne gelip en alttaki "Legacy DirectX11 ve Pop up Interface" yazan kısmı tikliyoruz. Install'a basıp kurulumun bitmesini bekliyoruz. Gelen uyarılar olduğu zaman lütfen sürücülerin kurulması için onay verin.

5- Aşağıdaki gibi bir ekran göreceksiniz ve seçenekleri fotoğraftaki gibi yapmalısınız.

İşlemler bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve hata alıp almadığınızı gözlemleyin.

Tamamdır, biraz karmaşık geldi ama umarım yapabilirim. Teşekkür ederim.

Recep abi, arkadaşların tavsiyesi üzerine AMD Adrenalin yerine AMD Pro ile oyunda deneme yaptım. Bu normal bir şey mi bilmiyorum ama nereden baksan oyunda 20-25 FPS artış oldu. Şu anlık herhangi bir problemde gözükmüyor. Acaba undervolt işlemini yine de yapmam gerekir mi? Bir de nereye baksam undervolt işleminin ekran kartı performansını düşüreceği söyleniyor, sen ne dersin abi. @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununun çözüldüğüne sevindim, iyi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…