Josh

Uzman
Merhaba, CoD MW2 oyununa girmeye çalışırken "oyun zaten çalışıyor" hatasını alıyorum. Bu hatanın Windows 10 LTSC kullandığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Microsoft Store'u CMD ile ve Xbox uygulamasını da internetten indirdim.

1753907406546.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde Microsoft Store/Xbox uygulamasındaki çakışmalar ve önbellek sorunları nedeniyle ortaya çıkan bir hata. Belki şunu denemek sorununuzu çözebilir:
  1. Görev Yöneticisi'nde “ModernWarfare2.exe”, “XboxApp.exe”, “GamingServices.exe” veya “GameBar.exe” gibi yazılımların görevini sonlandırın.
  2. Daha sonra başlat menüsüne "wsreset" yazın ve enter'a basın.
  3. Ayarlar > Uygulamalar > Gaming Services yazılımı var ise onu da önce onarmayı, olmuyorsa sıfırlamayı deneyin.
  4. Ek olarak bu yazılım yüklü değilse bunu da yükleyin.

Genelde Microsoft Store/Xbox uygulamasındaki çakışmalar ve önbellek sorunları nedeniyle ortaya çıkan bir hata. Belki şunu denemek sorununuzu çözebilir:
  1. Görev Yöneticisi'nde “ModernWarfare2.exe”, “XboxApp.exe”, “GamingServices.exe” veya “GameBar.exe” gibi yazılımların görevini sonlandırın.
  2. Daha sonra başlat menüsüne "wsreset" yazın ve Enter'a basın.
  3. Ayarlar > uygulamalar > gaming services yazılımı var ise onu da önce onarmayı, olmuyorsa sıfırlamayı deneyin.
  4. Ek olarak bu yazılım yüklü değilse bunu da yükleyin.

Teşekkür ederim mesajınız için ama işe yaramadı. Denedim hepsini. Format atmayı deneyeceğim.