Merhaba. CoD MW 2 reboot olan versiyonu yükledim. Oyunda sesler kulaklığa verir gibi geliyor ama kullandığım hoparlör Soundcore X600. Diğer oyunlarda böyle bir problem yaşamıyorum ama daha önce Cold War, MW1 ve BO6'da da aynı sorunları yaşamıştım. Daha sonra bir şekilde çözülüyordu, ara sıra geri bozuluyordu ayarları. Windows ses ayarlarıyla da uğraştım ama düzeltemedim.
Oyun içerisinde ayarlara da giremiyorum. Grafik ayarlarına girmeye çalışınca girdirmiyor. Oyundan çıkıp Call of Duty genel ekranına gelince orada girebiliyorum grafik ayarlarına. Bu arada grafikler de kötü. 150 FPS alıyorum en yüksek ayarlarda 2K'da, 6650 XT ile. Gölgelendiriciler yüklenmiyor sanırım. Cidden bu kadar saçmalık olamaz ya. Son bir haftadır Last of Us Part 1 oynadım, dün akşam da oyunu bitirdim. Bir kere bile ses ve görüntü sorunu yaşamdım. Her şey o kadar düzenli ve basit ki. Ayarlara gir, her şey karşında. Görüntü kalitesini Low'dan high yapınca en fazla oyunu yeninden başlatmayı istiyor. Başka bir zorluğu yok. Ama CoD'lar cidden kafayı yedirtiyor insana. Bu kadar rezalet bir arayüzü olamaz. Camping için ayrı bir şey açıyor, multi için ayrı, her mod için ayrı yükleme ekranları. İnanılmaz rahatsızım bu durumdan.