Planlanmıyor Çok makale yazan kişilere makale ile ilgili rozet verilebilir

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
5
Başlıkta yazdığım gibi aklıma geldi paylaşmak istedim. çok makale yazan kişilere makale ile ilgili rozet verilebilir, aynı çözümde verildiği gibi.

Artı -5 Eksi
Rozet almak için spam, copy/past, AI reverse niteliksiz içerikler ile dolar forum. Moderatörler konusunu onaylamazsa da taraf tutuluyor gibi algı yaratmaya çalışanlar mutlaka olacaktır.
Çözüm almak için de aynıları yapılabilir hocam. Moderatörler gerekli yaptırımları uygular zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bari biraz bekleyeydin

Sırf senin düşük eforlu, kopyala yapıştır “makalelerin” için kimse buraya rozet getiremez. Umarım anlatabilmişimdir. İyi sosyaller.

Bu öneri için söylemiyorum ama genel olarak nedense bu tip önerilerde çok fazla negatif yönleri aranıyor. Mesela yazdığımızı silebilme bence gayet mantıklı bir öneriydi, bunun olası suistimallerinin önüne geçilebilirdi. Biraz daha oldurmaya bakmalıyız diye önerimi bitiriyorum.

Pek gerekli değil sanki. Bu sefer sırf rozet almak için makale yazanlar olur. Ufak bir Google'lama ile bulunabilecek bilgiler makale haline gelir.
Mesela sizin de öyle. Bence de bu öneri gereksiz ama bu çok basit bir sorun ve çok basit önüne geçilebilir ki zaten forumda bir puan sistemi var, hatta makale başına indirim var.

Ctrl+c ctrl+v yapan bir sürü kişi var zaten.

Kullanıcı incelemelerinde son 10 incelemeden cogu senindir zaten, gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…