Andrea Kimi Antonelli 96 Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.226 Çözümler 4 Beğeniler 609 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı Bugün 14:37 #1 Belirli bir e-postadaki hesabımızı kapattıysak aynı e-posta ya da başka bir e-posta ile yeni bir hesap açabilmeliyiz (forumdan kalıcı/geçici olarak atılmadıysak) Artı -33 Eksi
Belirli bir e-postadaki hesabımızı kapattıysak aynı e-posta ya da başka bir e-posta ile yeni bir hesap açabilmeliyiz (forumdan kalıcı/geçici olarak atılmadıysak)
KS KS Andrea Kimi Antonelli 96 Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.226 Çözümler 4 Beğeniler 609 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı Bugün 14:52 #11 MilasRumi dedi: Anlamadım, hesabını kapattıktan sonra yeniden sıfırdan hesap mi açmak istiyorsun? Yoksa başlıktaki gibi çoklu hesap mi? Genişletmek için tıkla... Ben değil de kapatılınca tekrardan sıfırdan bir hesap açılablmeli aynı e posta ile
MilasRumi dedi: Anlamadım, hesabını kapattıktan sonra yeniden sıfırdan hesap mi açmak istiyorsun? Yoksa başlıktaki gibi çoklu hesap mi? Genişletmek için tıkla... Ben değil de kapatılınca tekrardan sıfırdan bir hesap açılablmeli aynı e posta ile
MilasRumi 96 Seçkin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.637 Makaleler 12 Çözümler 55 Beğeniler 5.697 Yer Japonya, Fukuoka Bugün 14:53 #12 Andrea Kimi Antonelli dedi: Ben değil de kapatılınca tekrardan sıfırdan bir hesap açılablmeli aynı e posta ile Genişletmek için tıkla... Hesabın silinmez, dondurulur. Anonimlestirme yapabilirsiniz.
Andrea Kimi Antonelli dedi: Ben değil de kapatılınca tekrardan sıfırdan bir hesap açılablmeli aynı e posta ile Genişletmek için tıkla... Hesabın silinmez, dondurulur. Anonimlestirme yapabilirsiniz.
KS KS Andrea Kimi Antonelli 96 Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.226 Çözümler 4 Beğeniler 609 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı Bugün 14:56 #13 MilasRumi dedi: Hesabın silinmez, dondurulur. Anonimlestirme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hesap dondurmak ile silmek farklı belki pişman olur bir anlık sinirle kapatır ya da başka şeyler olur.
MilasRumi dedi: Hesabın silinmez, dondurulur. Anonimlestirme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hesap dondurmak ile silmek farklı belki pişman olur bir anlık sinirle kapatır ya da başka şeyler olur.
Hermione Jean Granger 34 Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Makaleler 6 Çözümler 31 Beğeniler 6.072 Bugün 15:12 #14 Boyle bir oneri acildigini ogrenince sirf eksilemek icin geldim.