Sosyal medyayı oyunları falan hepsini kapatsınlar da rahatlasınlar artık. Ben sürekli kapanacak mı sorusunun verdiği mental yükten ve haklı olduğum bir konuda kendimi savunmaktan sıkıldım artık belirsizlik yordu.
Bunu dememin sebebi illaki beğenmeyen olacaktır saygı duyarım, fakat sosyal medya gençler için iyi bir şey değil özellikle 10 ila 16-17 yaş arası. Herkes için diyemem kimisi düzgün kullanır kimisi farklı şeyler için kullanır.
Bunu dememin sebebi illaki beğenmeyen olacaktır saygı duyarım, fakat sosyal medya gençler için iyi bir şey değil özellikle 10 ila 16-17 yaş arası. Herkes için diyemem kimisi düzgün kullanır kimisi farklı şeyler için kullanır.
Bence iş kişinin kendisi ve ailesinde bitiyor. Biz de kullandık, 22 yaşındayım henüz bir zararını görmedim. İnsanın bazı şeylerin bilincinde olması ve kazandırılmış olması lazım gerisi boş.
Fakat bunun bir çözümü de yok, iş ailede bitiyor. O okul saldırısını yapan çocuk Discord yasak olmasına rağmen sonuçta çoğu kullanıcı gibi bir yolunu bulup giriyordu. Çözüm bir şeyleri yasaklamaktan geçmiyor. Aileler sorumsuz.
Bence bütün sosyal medyalar çöksün, hatta kapatılıyorsa Telegram'a kadar hepsi kapatılsın rahat edelim. Buralar hariç tabii ki. Dün bütün sosyal medya hesaplarımı sildim. Burası haricinde başka hiçbir yer kullanmıyorum.