Stok AMD fanından iyi midir? AMD Ryzen 5 5600x işlemcim var. Sıvı soğutmam bozulduğu için mecburen stok fana döndüm. Tekrar sıvı soğutma almak istemiyorum ama kasam kule tipi soğutucusu konusunda beni sınırlıyor. GamePower Warcry ilk nesil kasam var. Maksimum 140mm soğutucu destekliyor görünüyor. Fiyat/performans bir şeyler denk gelirsem alırım diyordum. Bu soğutucu mantıklı geldi şuan.
Stok AMD fanından iyi midir? AMD Ryzen 5 5600x işlemcim var. Sıvı soğutmam bozulduğu için mecburen stok fana döndüm. Tekrar sıvı soğutma almak istemiyorum ama kasam kule tipi soğutucusu konusunda beni sınırlıyor. GamePower Warcry ilk nesil kasam var. Maksimum 140mm soğutucu destekliyor görünüyor. Fiyat/performans bir şeyler denk gelirsem alırım diyordum. Bu soğutucu mantıklı geldi şuan.
Evet, 700 olmuş. Sanırım F/P olarak en mantıklı soğutuculardan birisi anlık olarak bu attığım. Bende şansa anakart indirimi bakarken başka bir forumda gördüm. Kampanya detaylarına tam hakim değilim. Sorarsanız düzgün cevap veremem. Sayfalarda katılım şartları vs yazılmış. Kendi sorumluluğunuzda okuyun aklınıza yatarsa denersiniz işte. Sonra Paper.C bizi yarıyolda bıraktı olmasın aman.
Soğutucuya 1300 lira ödüyorsun başta ama MSI iki ayrı kampanya yapmış. 10-10 olmak üzere toplam 20 dolar Steam kodu veriyorlar. Dolar kurunu 40'tan sayarsak geriye 800 liralık Steam kodu veriyor düz hesap. Soğutucu 500 liraya denk gelmiş oluyor. Ne bileyim konuya yetişemeyen aklı kalan vs varsa bilgisi olsun.