Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
VRM'lerinde iyi-kötü bir soğutma var. Daha pahalı anakartlarda bu formda VRM soğutması olmayan, PCIe portlarında güçlendirme olmayan anakartlar var. Fiyatı da nispeten uygun. Tek sorun Colorful'un güncelleme verip vermeyeceği bu anakarta. Firmanın bu konudaki sicilini bilmiyorum.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Kullanım kılavuzu ve sitesindeki verileri uyuşmayan anakart.
Colorful aşığı @Talha Yiğit in sevgisini birkaç kez satırlara döktüğünü gördüm
Colorful aşığı @Talha Yiğit in sevgisini birkaç kez satırlara döktüğünü gördüm
Talha Yiğit
Yetkin
Kullanım kılavuzu ve sitesindeki verileri uyuşmayan anakart.
Colorful aşığı @Talha Yiğit in sevgisini birkaç kez satırlara döktüğünü gördüm![]()
Almayın aldırmayın abi ya şunu. X570M Gaming frozen var bende rezil AM3 anakartta bu kadar dert çekmedim ben. Gaming frozen de batlle-AX serisinden daha üstün bu seriye güncelleme vermeyen bir firma emin olun yarın bir gün AM5 desteğini de keser. 2022'den bu yana 2025'in başına yakın güncelleme yayımlanmadı yayımlanan güncellemede PBO güncellemeleri (2025 de PBO'yu X570 bir cihada yeni keşfettim). Hala daha 5800X3D çıktığından beri aynı sürümde bir üstü gelmedi. 1080 Ti takarken 5 takla attım elimde R7 240 olmasaydı eğer çalışmayacaktı. AMD kartlarda sorun yok ama NVIDIA takarken 5 takla attırdı. Yazılımıda cabası bir o kadar kötü ARGB kontrolü rezalet. En üstteki LED şu an çalışmıyor modlarda sıkıntı var 2 3 mod çalışıyor sadece (bende böyle başkalarındaki durumu bilmiyorum)
Almayın aldırmayın abi ya şunu. X570M Gaming frozen var bende rezil AM3 anakartta bu kadar dert çekmedim ben. Gaming frozen de batlle-AX serisinden daha üstün bu seriye güncelleme vermeyen bir firma emin olun yarın bir gün AM5 desteğini de keser. 2022'den bu yana 2025'in başına yakın güncelleme yayımlanmadı yayımlanan güncellemede PBO güncellemeleri (2025 de PBO'yu X570 bir cihada yeni keşfettim). Hala daha 5800X3D çıktığından beri aynı sürümde bir üstü gelmedi. 1080 Ti takarken 5 takla attım elimde R7 240 olmasaydı eğer çalışmayacaktı. AMD kartlarda sorun yok ama NVIDIA takarken 5 takla attırdı. Yazılımıda cabası bir o kadar kötü ARGB kontrolü rezalet. En üstteki LED şu an çalışmıyor modlarda sıkıntı var 2 3 mod çalışıyor sadece (bende böyle başkalarındaki durumu bilmiyorum)
İyi ki B850M Force almışım.:')
Talha Yiğit
Yetkin
Satmayada satamıyorsunki piyasası yok almayın abi. Aldım pişmanım.