Elektronik COLORFUL iGame GeForce RTX 5080 Ultra OC GDDR7 256Bit Ultra 69.999 TL

Son düzenleme:
Palit mi alacaksınız?
Hem de aynı fiyata. İyi fırsattı.

Vatan RAM indiriminden sonra ikinci bir darbe gibi oldu vallahi, bir de senin ilk etiketini beğenip unuttum daha büyük komedi. Şu an için bilmiyorum moralim de bozuldu açıkçası.

Vatan RAM indiriminden sonra ikinci bir darbe gibi oldu vallahi, bir de senin ilk etiketini beğenip unuttum bir de daha büyük komedi. Şu an için bilmiyorum moralim de bozuldu açıkçası.
Ben alın diye etiketledim. Daha dramatik oldu bu biçimde.

Vatan RAM indiriminden sonra ikinci bir darbe gibi oldu vallahi, bir de senin ilk etiketini beğenip unuttum daha büyük komedi. Şu an için bilmiyorum moralim de bozuldu açıkçası.

Bir yandan da kartla problem yasayan bazi kisiler gordum o konuda sevinebilirsiniz. PNY de yasadigim cift monitorde goruntu alamama sorunu yasayanlar bunda da vardi arastirdigim kadariyla. Performans BIOS'a aldiginda goruntu alamayan veya oyunlarda crash yiyenler vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…