COLORFUL iGame RTX 4070 SUPER Ultra alınır mı?

jellykun

Başarılı
Merhaba,

Yakın zamanda ekran kartım yandı ve yeni bir ekran kartı almaya karar verdim.

Sizce bu ekran kartı fiyatına değer mi? İşlemcim R5 5600 ve çözünürlük 1080p kullanıyorum.

1080P'de yuksek bir model olacaktir. Bu kadarina gerek olmadigini dusunuyorum. Modele bakarsak alinir tabi.

İşlemciyi satıp 5700X3D kalan paraya 4070 alabilirsiniz. Veya 4070 Super alırsınız NVIDIA Denetim Masası'ndan DLDSR açarak 2K upscale edebilirsiniz. Görüntüye etkisi var 4070 Ti süper ile 2K'den 4K ya upscale ederek kullanıyorum. Seçim size kalmış. Attığınız modelde güzel ısınmaz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Fiyatına değer, 3 fanlı nispeten kalın 4070 Super için 25k iyi bir fiyat.

1080P'de yuksek bir model olacaktir. Bu kadarina gerek olmadigini dusunuyorum. Modele bakarsak alinir tabii.

1080p için yüksek bir model farkındayım fakat daha sonra sistemi yükseltirsem tekrar ekran kartı almakla uğraşmak istemiyorum. Arada sırada hikayeli oyunlar oynuyorum genelde CS2 oynuyorum.

R5 5600 bu modeli besleyebilir mi? Eğer 5600 yetersiz bir işlemciyse 5700X3D'ye yönelebilirim ama upscale edip kullanmak daha cazip geldi açıkçası ilerleyen zamanda işlemcimi yükseltebilirim diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Model olarak cillop bir karttır. Kino 4060 Ti ve 4070 için incelemelerini yazen yazmıştı bakabilirsiniz.

Bence 5600 ile 1080P'de 4070s fazlasıyla yetecektir.

5600 ile 4070 Super kullanma fırsatım oldu AAA oyunlarda ayarları fullerseniz ve fg açarsanız darboğaz olmuyor. AA oyunlarda veya işlemciye yük bindiren oyunlarda darboğaz kaçınılmaz. Tabii ben 2K da kullanmıştım siz 1080p de kullanacaksınız yani olur. Eğer DLDSR açarsanız 2K olacağı için sorun olmaz. Hiçbir oyunda drop yemedim 5600 ve 4070 Super ikilisinde yağ gibi akıyordu. Oynadığım oyunlar RDR2, Ghost of Tsushima, Cyberpunk, Valorant ve The Last of Us ve benzeri oyunlardı. Fg açık olmazsa veya ayarları fullemezseniz RDR2 gibi oyunlarda %80'e kadar düşüyor GPU kullanımı. Fullemekten kastım doku ve benzeri ayarları Ultra yapmak değil, MSAA X4 falan yapmanız lazım. Su yansıması gibi ayarları son seviyeye çekmeniz falan gerekiyor. Yani ne bulursanız sona çekiceksiniz.

Verdiğiniz fikirler ve bilgiler için teşekkür ederim kesinlikle bu modeli alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…