Merhaba. Xbox PC Game Pass üzerinden Commandos Origins oynuyorum. Xbox'a güncelleme geldi. Steam ve Epic mağazasında falan arayüzde gözüküyor. Neyse, bu güncellemeden sonra oyuna giriyorum. Menülerde bir şey yazmıyor. Video olarak atıyorum yardımcı olabililir misiniz?
Oyunu Revo unistall programı ile defalarca sildim geri yükledim. Onar dedim olmadı.
Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip etmeni öneririm:
1.
Oyun Dosyalarını Kontrol Et:
- Xbox uygulamasında Commandos Origins'i seçin.
- Oyun üzerine sağ tıklayıp "Yönet" veya "Ayarlar" seçeneğinden "Oyun Dosyalarını Kontrol Et" veya "Onar" seçeneğini kullanın.
2.
Güncellemeleri Kontrol Et:
- Xbox uygulamasını aç ve Commandos Origins için güncellemeleri kontrol et. Oyunun en son sürümüne sahip olduğundan emin ol.
3.
Görüntü Ayarlarını Değiştir:
- Oyunu başlatmadan önce oyun içindeki ayarları varsayılan ayarlara döndürmeyi dene. Eğer ekran ayarlarına erişimin yoksa, oyun dosyalarının içinde bir konfigürasyon dosyası arayıp düzenlemeyi dene.
4.
Grafik Sürücülerini Güncelle:
- Bilgisayarındaki grafik kartının sürücülerini güncel tut. NVIDIA veya AMD'nin web sitesinden en son sürücüleri indir ve kur.
5.
Oyun İçindeki Erişim Ayarları:
- Oyun içindeki erişim ayarlarına veya dil ayarlarına bak. Eğer yanlış bir dil veya kategori seçilmişse menülerde yazı görünmeyebilir.
6.
Firewall ve Antivirüs Kontrolü:
- Bilgisayarındaki güvenlik yazılımlarının (antivirüs ve firewall) oyuna erişimi engelleyip engellemediğini kontrol et. Gerekirse geçici olarak devre dışı bırak.
7.
Destek Forumları:
- Oyun ile ilgili resmi forumlar veya topluluklarda benzer sorunları arayın. Diğer kullanıcıların bu konuyla ilgili çözümler paylaşmış olma ihtimali yüksek.
Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, daha fazla teknik detay almak için monitörünüzün marka ve model bilgilerini sağlayın.