Comnet nasıldır?

Hocam iyi güzel söylüyorsunuz ama 1 aylık ücrette kurulumla beraber 1400 TL civarında tutuyor pederi asla öyle ikna edeme 12 ay 2987 TL tutuyor aylık 248 TL ediyor bence gayet de iyi.

Anladım, kusura bakmayın. İnternet hattını taşıma şeklinde değerlendirdiğim için böyle cevap verdim.

Vodafone'dan geçtiğimden yeni abonelik başvurusu yapmam lazım farklı altyapıları kullanıyorlar pek siz hangisini kullanıyorsunuz.

Şu anda Türk Telekom'un 75/15 Mbps VDSL internet paketini kullanıyorum. Aylık ücreti 260 TL. Sanırım geçen yıl haziran ayında taahhüt yapmıştım.

Comnet'in müşteri hizmetleri çok kötü. Yani hiç destek yok. Hiç sorun yaşamama ihtimaliniz var.
Ama yaşarsanız gitti. Geri iade falan da yok.

Yani ne yazık ki internetin yeni hali bu. 400 TL.
GIBIRNet şu an 270 TL, 6 ay sabit fiyat. Ona da bir bakabilirsin.

Hocam bu firmanın ismini pedere söylesem güler geçmez Comnet mantıklı geldi hem modem de veriyorlar Millenicom'da düşündüm ama 4 ay sonra 100 TL zam yapacaklarmış onu da eledim geriye Comnet kaldı.

Zaten okuduğumda sorun yaşayan insanların sorunları birkaç gün içinde kendiliğinden düzelmiş.

Şu anda Türk Telekom'un 75/15 Mbps VDSL internet paketini kullanıyorum. Aylık ücreti 260 TL. Sanırım geçen yıl haziran ayında taahhüt yapmıştım.

Hocam merak ettiğimden soruyorum acaba siz neden Comnet'de 12 ay ön ödeme yapmadınız.

İnternet komple gitti hocam yani iki hafta üst üste haftasonu gitti. Genel bir çökmeydi forumlarda ekşi de falan da millet yazmıştı. VDSL kullanıyorum.

Hocam merak ettiğimden soruyorum acaba siz neden Comnet'de 12 ay ön ödeme yapmadınız.

Geçen sene taahhüt yok diye her ISS'yi deniyordum ama yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar böyle 12 ay peşin ödeme gibi muhabbet yoktu. Ya da fiyatların arttığını görünce direkt Türk Telekom'dan taahhüt yapmıştım çünkü ilk 6 ay 135 ya da 125 TL, sonraki 18 ay 260 TL fiyatı diye Türk Telekom'a geçmiştim. Bir önerim de Gibinet'i önerenler oluyor; bana göre en kötü ISS, Millenicom'dan bile daha kötü bir ISS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…