"componentci.com" güvenilir mi?

Sitesinden alışveriş yapacağım ancak internette bir yorum göremedim. Alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi sizce?

componentci.com hakkında internette neredeyse hiç kullanıcı yorumu yok. Bu da ya çok yeni ya da çok az satış yapmış olabileceğini gösteriyor. Yorum olmaması başlı başına risk demek oluyor.
Alacaksan sadece kredi kartı ile al, havale EFT yapma. Tutar yüksekse hiç girme, daha bilinen siteleri tercihin olsun.

Bence çok da güvenmeyin alırsanız bile profesyonel bir hizmet olacağını sanmıyorum site aşırı basit düzeyde yapılmış hatta sosyal medya tuşları boşa dönüyor müşteri hizmetleri bölümü bomboş. Ayrıca nedense uzun zamandır alışveriş yaptığım https://www.komponentci.net/'in adına bu denli benzemesi bir anlığına şaşırttı.

Bana elinde stok tutmayan, sipariş oldukça yurt dışından ürün getiren bir kuruluş gibi geldi ama küçük bir alışverişle denemeyi planlıyorum çünkü Türkiye'de bulamadığım ve sadece yurt dışından getirme seçeneğim olan ürünler var sitelerinde.

Evet. Ben de sık sık komponentci.net sitesinden alışveriş yaparım ve benzerlik benim de dikkatimi çekti. Hiç güvenemedim ama yukarıda bahsettiğim gibi stoksuz satış yapıyorlarsa aslında çok işe yarar bir platform olabilir.

Haklısın, benzerlik gerçekten şüphe uyandırıyor. Stoksuz satış yapıyorlarsa teoride işe yarar ama pratikte en büyük risk burada başlıyor ürün yoksa süreç uzar, iptal iade zorlaşır, muhatap bulamazsın.
Fikir iyi ama güven vermiyor. Denenecekse sadece düşük tutar + kredi kartı ile denenir. Ciddi alışveriş için şu an riskli.

Haklısın, teşekkür ederim. Şimdi işletmenin Whatsapp hattından; işletme ile ilgili bilgiler, stok durumu hakkında detaylar ve varsa referanslarını belirtmelerini istedim. Herhangi bir dönüş ve gelişmede buraya eklemeyi planlıyorum. En azından merak edenler için erişilebilir bir kaynak olmuş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…