DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...
Site aşırı çakma duruyor. Daha önce de bu forumdan mı bilmiyorum ama, birkaç kişi sorun yaşamıştı bu siteyle alakalı. Üründe sorun olunca ilgilenmiyorlar, iade ve değişim almıyorlar gibi şeyler söylenmişti. O yüzden daha bilindik siteleri tercih edin, 200-300 fazla olsun ama düzgün olsun.
XTRFY K4 TKL klavyem zamanında sadece burada vardı, satın aldım. Hiçbir sorun yaşamadım. Tabii benim sorun yaşamamış olmam sizin yaşamayacağınızın garantisi değil.