İyi akşamlar arkadaşlar, ConnectGameden bir sipariş berdim fakat iyizico da eski evimin adresi kayıtlıymış ve bende şu an memleketteyim. Sipariş adresini arayıp değiştirebilme şansım var mı sizce?
Hocam ben 2 kere yaşadım connect game'de bu durumu. Pazartesi sabah 9.20 gibi Yurt içi kargoyu arayın ve durumu anlatın. Benim durumumda Orhangazi yerine Osmangazi şubesine gitmişti kargom ben adrese Orhangazi yazmama rağmen. Sabah 9.20 gibi aradım ve tekrar transfer ettiler Orhangazi'ye. Bir kere daha yaşadım çünkü faturamda Osmangazi gözüküyormuş onda da direkt kargoya verildiği an takip ediyordum ve durumu fark edince connect game'e mail attım bu sefer onlar halleti. Bu arada kargo şirketi mesafe uzaksa insiyatif almayabilirler.
Kargoya verilmedi ise kendilerini en erken mesai saatinde arayıp bilgi verin verildi ise kargo firmasını teslimat adresini değiştirmek için talepte bulunun.
Kargoya verilmedi ise kendilerini en erken mesai saatinde arayıp bilgi verin verildi ise kargo firmasını teslimat adresini değiştirmek için talepte bulunun.
Günaydın arkadaşlar, kendilerine aradım fakat numaraları gerçekten sıkıntılı dün ve bugün olmak üzere mailler atmıştık çok şükür ki dönüş yaptılar. Bi kaç ConnectGame hakkında konuları gördükten sonra biraz tırsmıştım fakat çözdüler durumu.