Cooler Master TD500 için Arctic Sıvı soğutucu 3. nesil uygun mu?

Aslan0

Üyecik
Arkadaşlar merhaba, ilk defa düzgün bir bilgisayar diyebileceğim bilgisayar topluyorum. Aklıma takılan bir konu var, sizlere sormak istedim.

Kasa modelin Cooler Master TD500 mesh 1. Versiyonu.

Satın aldığım sıvı soğutucu Arctic Sıvı soğutucu 3.nesil.

Birkaç YouTube kanalına sordum bu sıvı soğutucunun radyatörünün kalın olduğunu ve kasaya uyumsuz olacağını söylediler. Sizler bu konu hakkında ne diyorsunuz?

Ana kartım MSI B650M DDR5

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Soğutucunuzun radyatör kalınlığı diğerlerine göre biraz daha fazla evet ancak kasanız ile uyumlu. Anakart mosfetleri her ne kadar temas edecek gibi görünse de radyatör ve fanların konumu cam kenarına daha yakın konumlanacak. V1 modelinde ölçüler üst panel için uyumlu görünüyor. Sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Planladığınız gibi olmazsa bile ön panele kolaylıkla takılabileceğini biliyoruz, endişe etmeyin.

Merhaba. Soğutucunuzun radyatör kalınlığı diğerlerine göre biraz daha fazla evet ancak kasanız ile uyumlu. Anakart mosfetleri her ne kadar temas edecek gibi görünse de radyatör ve fanların konumu cam kenarına daha yakın konumlanacak. V1 modelinde ölçüler üst panel için uyumlu görünüyor. Sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Planladığınız gibi olmazsa bile ön panele kolaylıkla takılabileceğini biliyoruz, endişe etmeyin.
Bakalım umarım sorun çekmem. Kısa sürede kargonun varmasını bekliyorum umarım sığar

Arkadaşlar sistemi bugün topladım. Ramler ile radyatör temas etmekle etmemek arasında ama sığıyor.. Eğer Artic soğutucu alacaksanız daha büyük bir kasa almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Cidden nasıl sıgdırabildiniz merak ediyorum. Görsel ekleme imkaniniz var mı? Bende aynı kasayı kullanıyorum, yakın zaman önce yeni sıvı soğutucu aldım. Aklımda sizin sogutucudan almak vardı ama sığmayacağından emin olduğum için o riske girmedim. Şu anki aldığım soğutucu da RAM'lere neredeyse sıfıra sıfır konumda. İyi ki almamışım diyorum Arctic. Sizin sıgdırmış olmanıza şaşırdım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt