İç hacim de önemli ama sağlamlık, motor gücü ve dayanıklılık ön planda olmalı benim için. Skoda da gayet güzel sevdiğim bir markadır.Octavia derim. Rakiplerine göre iyi iç hacim ve bagaj sunuyor. Corolla kullanıcısı için önemli 2 unsur.
Fiyatına göre evet güzel araçlar.2017 Jetta, yakıt olarak da kalite olarak da Corolla'ya bin basar.
Diğer araçlar da gayet iyi ancak dediğim gibi dayanıklılık, motor gücü, iç hacim ve kalite olarak bütçedeki en iyi modellerden, ancak daha iyi bazı modeller var tabii.O fiyatta en iyisi Corolla sanırım. Alternatif olarak 1.6 Astra olabilir.
Hem Renault derken? Zaten Megane'da 1.5 dci ve 1.3 tce var 1.5 dci güçsüz bir motor değil.hem Renault hem de motor gücü olarak 1.3 TCe olmadığı sürece yetersiz.
Hocam bir de elektrik aksamı kronik sorunlu oluyordu Fransız araçlarında, devam ediyor mu hala yoksa çözdüler mi?
Güçsüz demiyorum zaten hocam, sadece benim aracımdaki motora ve beklentilerime göre bir tık düşük kalıyor.Hem Renault derken? Zaten Megane'da 1.5 dci ve 1.3 tce var 1.5 dci güçsüz bir motor değil.
Sen az önce atmosferik Corolla motoruyla 1.3 tce ve 1.5 dci'ı mı kıyasladın?Güçsüz demiyorum zaten hocam, sadece benim aracımdaki motora ve beklentilerime göre bir tık düşük kalıyor.