Corsair 3000D kasaya Arctic Liquid Freezer III 280 sığar mı?

Yer
𝐁𝐀𝐍𝐃𝐈𝐑𝐌𝐀
Hocalarım sorum olacak, bu kasayı ve bu soğutmayı beğendim. Üst panele takacağım ön panele takmak istemiyorum ancak Arctic'in radyatörleri heybetli bayağı ve kalınlar standarda göre. Üst panel 280mm destekliyor ama Corsair hiçbir yerde yazmamış radyatör kalınlık ölçüsünü. Sizce sığar mı hocalarım?
  • Anakart: ASUS ROG STRIX B850-F
  • RAM: XPG caster 2×16 GB-6000 CL30.

Hocam bu kasa 240ları rahat desteklerken 280'ler dip dibe olabiliyor RAM konusunda RAM'leriniz yüksek duruyor ve sogutucunun radyatorunu de kalın diye hatırlıyorum. Elinde olan birisi varsa yazabilir benim elimde 4000D oldugu icin tam bir şey diyemiyorum.

Buradaki kişi üst kısıma 240mm versiyonunu takmış. Fakat 280mm Kalınlığından dolayı olmaz. 240mm olabilir belki.

Son düzenleme:
Hayır 280mm sıkıntı çıkartabilir. Siteden baktım desteklemiyor.

Konudan bağımsız, Arctic ve diğer markalar da dahil şu boruyu çok uzun yapıyorlar. Kasayı komple dolduruyor. Sırf bu yüzden Lian Li HydroShift serisine geçeceğim, kablolar jel gibi ayarlanabildiği için.

Corsair'in sitesinden aldım görseli. Ben de 3000D kullanıyorum. Radyatör kapasitesi olarak üst kısma 280 olmuyor görünüşe göre. Ben Thermalright Frozen Notte 240 ARGB kullanıyorum. 280'nin 240'tan 4 cm uzun olduğunu düşünürsen de o boşluk var benim kasamın üstte radyatörün kenarlılarında var ama riske atmaya değmez. Kalınlığı hesaba katmadım bu arada.

Hocalarım sağ olun sığmayacağına göre sıkıntı yok illak Arctic şart değil ilk kez açtığım konu bu kadar çok destek aldı hepinizden Allah razı olsun DeepCool LS520SE alacağım bu yüzden gayet kaliteli bir soğutma bildiğime göre 7800X3D'ide soğutacaktır eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…