Corsair 4000D Airflow kasanın temperli camı patladı

murat95

Başarılı
Arkadaşlar merhaba,

Temperli cam patladı. Corsair'den istedim, Türkiye'ye gönderemeyeceklerini söylediler. Distrübitöre sordum, onlar da ellerinde olmadığını söyledi. Garantisi zaten bitti.
Camcıya sordum, temperli cam 3-4K arası tutar dedi, nereden baksanız kasanın sıfırı fiyatına denk geliyor. Normal cam yaptırsam diye düşündüm camcı önermedi.
Pleksi yaptırayım diyorum tabelacılara ne dersiniz?

10-15 gündür açık kullanıyorum yan tarafı ve bu şekilde kullanmak hava sirkülasyonunu bozuyor bence. Ne yapsam ne önerirsiniz?

Öncellikle çok geçmiş olsun, patlama esnasında bilgisayarınız açık mıydı ve daha da önemlisi patlama esnasında kasaya yakın mıydınız sizin bir şeyiniz var mı? Sorunuza gelicek olursak üstteki arkadaşında dediği gibi bu kasalar monitör gibi sıfır alman lazım.

Teşekkür ederim bende bir şey yok sadece kasa içindeki ufak tefek cam kırıklarını temizlemek çok zor oldu. Pleksi yaptırsam mı sizce iş görür mü? Yeni kasa almak ekstra maliyet olur.

Mesh de yapabilirsin orayı. Kapaksız haline göre toz daha az girer, sıcaklıklar çok yakın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…