Fiyatına göre değişir hocam, ancak piyasada bu fiyatlarda almaya değmez.Corsair CX750 750W 80+ Bronze 120mm fanlı güç kaynağı almaya değer mi?
Anladım teşekkür ederimFiyatına göre değişir hocam, ancak piyasada bu fiyatlarda almaya değmez.
Peki Hocam 4070 SUPER için şu iyi midir?Fiyatına göre değişir hocam, ancak piyasada bu fiyatlarda almaya değmez.
Evet , gayet fazlası yeterlidir hocam.Peki Hocam 4070 SUPER için şu iyi midir?
![]()
ASUS TUF GAMING 750B 750W 80+ Bronze 135mm Fanlı Güç Kaynağı
Kapasitörler ve bobinler, Askeri Düzeyde Sertifika elde etmek için zorlu testlerden geçirildi.www.gaming.gen.tr
Çok pahalı değil mi? Çok daha ucuza yine çok kaliteli PSU'lar var. Asus TUF diye overpriced gibi geldi bana, PSU'dan çok anlamam ama.Peki Hocam 4070 SUPER için şu iyi midir?
![]()
ASUS TUF GAMING 750B 750W 80+ Bronze 135mm Fanlı Güç Kaynağı
Kapasitörler ve bobinler, Askeri Düzeyde Sertifika elde etmek için zorlu testlerden geçirildi.www.gaming.gen.tr
Hazır sistemin içindeki PSU begenmediğim için en iyisi bu oluyor ama gerçekten pahalı.Çok pahalı değil mi? Çok daha ucuza yine çok kaliteli PSU'lar var. Asus TUF diye overpriced gibi geldi bana, PSU'dan çok anlamam ama.
Şöyle şeyler vardı.
Hangi hazır sistem? Bu attığım Rajintek de işinizi görür aslında. Ben o kadar para vermem TUF'a.Hazır sistemin için deki PSU begenmediğim için en iyisi bu oluyor ama gerçekten pahalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.