Corsair Force MP510 SSD'nin CrystalDiskInfo'da sağlığı %50 gözüküyor

jackarmis

Uzman
Son 1 aydır faremde bir sıkıntı var. İnternette gezerken dönem dönem laglı hareket ediyor. Artık hafiften oyunlarda bile olmaya başladı. İnternette biraz araştırdım ve sorunun farede olmadığına karar verdim. SSD çok eskidiyse bu sorunu ortaya çıkartabiliyormuş. Ne alaka bilmiyorum. CrystalDiskInfo sonuçlarım. SSD ne alemde sizce? Fareyi bozacak kadar kötü durumda mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazma okuma değerleri normal bi formst atıp deneyim belki işletim sistemsel bi olaydır. Birde sağlığın düşmesi veri kaybına yol açar.

Yazma okuma değerleri normal bi formst atıp deneyim belki işletim sistemsel bi olaydır. Birde sağlığın düşmesi veri kaybına yol açar.
Format atmayı bilmiyorum valla. Eminim zor bir şey değildir ama daha önce hiç denemediğim için tırsıyorum.

Format atmayı bilmiyorum vallahi. Eminim zor bir şey değildir ama daha önce hiç denemediğim için tırsıyorum.

Hocam hiiç bir şey olmaz bir boş flash belleğe ihtiyacınız var.https://youtu.be/BJpTI1UaMKg?si=I1eDw3S6gJNsqFNg

Son düzenleyen: Moderatör:
200 TB üzerinde veri yazılmış, %50 gözükmesi kadar normal bir şey yok.

Okuma hızı değeri normal ancak yazma hızında düşüş olmuş. Gelişmiş seçeneklerden ham değeri 10 DEC yapıp öyle paylaş, verileri kontrol edelim.

Çok uzun süre formatlanmaması hız düşüşüne sebep olabilir. Format atmak çok basit. Önce dene, düzelmezse Secure Erase yaparız diske.

İşletim sistemi dosylarını baştan aşağıya doğrulayın bazen oda hatalı göstermeye sebep olabiliyor.

CMD açıp sfc /scannow yazın.
Beginning verification phase of system scan.
Verification 100% complete.

Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired them.
For online repairs, details are included in the CBS log file located at
windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline
repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag.

bu arada attığın youtube linki açılmıyor

Hocam sağlığı bir daha kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…