Fanların olduğu yer ve anakart ile alakalı olan yerlerde zaten ızgara konusunu ilgilendiren bir yapıya sahip. Kendi sitesinde merak ettiğiniz konu ile alakalı kısa açıklaması;
"Yılın kasası olarak seçtiğim NZXT H6 Flow'u gönül rahatlığıyla satın almanızı tavsiye edebilirim. Kasadaki o kendine has açılı hava girişi tasarımı sadece bir pazarlama hilesi değil; zira hem işlemci hem de ekran kartı tarafında performans gerçekten mükemmel. Görsel hatlarını çok beğeniyorum; herhangi bir görüntü kirliliği yaratmadan tam anlamıyla bir NZXT kasası kimliğini yansıtıyor ve metal ızgaralı havalandırma yapısı da oldukça başarılı."
Resimden de bakabilirsiniz. Dizayn konusunda hoşunuza gitmediyse bilemem ama elbet daha iyileri olabilir diye düşünüyorum ben genel olarak
Mesh kasa olarak arattığınız zaman genelde eski kasa modelleri çıkıyor, sizin paylaştığınızda sanırım eski bir model. O yüzden genel bir arama yapın önce dizayn, sonra kendi sitesine girip malzemenin metal mi neyse bu duruma bakın. Bu araştırma biraz gelişmiş arama olduğu için ben de pek çok bilgim olmadığı için ancak bu kadar yardımcı olabilirim.
Eki Görüntüle 282367