X99 124 Bilgin Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 4.464 Çözümler 39 Beğeniler 4.613 Yer Asgard Bugün 16:34 #11 Halo dedi: Kesin karar verdim beyaz Lancool III alacağız artık. Genişletmek için tıkla... Cooler Master de MSI gibi ağır, MSI'den kalitelidir ama, ağırlığa çözüm yok. Lian Li'den devam edeceksin, hafif kasa yok.
Halo dedi: Kesin karar verdim beyaz Lancool III alacağız artık. Genişletmek için tıkla... Cooler Master de MSI gibi ağır, MSI'den kalitelidir ama, ağırlığa çözüm yok. Lian Li'den devam edeceksin, hafif kasa yok.
KS KS Halo 40 Uzman Katılım 4 Mayıs 2026 Mesajlar 794 Beğeniler 381 Bugün 16:38 #12 X99 dedi: Cooler Master de MSI gibi ağır, MSI'den kalitelidir ama, ağırlığa çözüm yok. Lian Li'den devam edeceksin, hafif kasa yok. Genişletmek için tıkla... Artık ağırlık kısmınıda geçtim kaliteli olsun verdiğim paranın hakkını versin
X99 dedi: Cooler Master de MSI gibi ağır, MSI'den kalitelidir ama, ağırlığa çözüm yok. Lian Li'den devam edeceksin, hafif kasa yok. Genişletmek için tıkla... Artık ağırlık kısmınıda geçtim kaliteli olsun verdiğim paranın hakkını versin
X99 124 Bilgin Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 4.464 Çözümler 39 Beğeniler 4.613 Yer Asgard Bugün 16:43 #13 Halo dedi: Verdiğim paranın hakkını versin. Genişletmek için tıkla... Lian Li hakkını verir merak etme dayı.
Halo dedi: Verdiğim paranın hakkını versin. Genişletmek için tıkla... Lian Li hakkını verir merak etme dayı.
KS KS Halo 40 Uzman Katılım 4 Mayıs 2026 Mesajlar 794 Beğeniler 381 Bugün 16:47 #14 X99 dedi: Lian Li hakkını verir merak etme dayı. Genişletmek için tıkla... Bakalım nasıl olcak parçalar siyah kasa beyaz
X99 dedi: Lian Li hakkını verir merak etme dayı. Genişletmek için tıkla... Bakalım nasıl olcak parçalar siyah kasa beyaz