Corsair HS80 Dolby Acces Ayarları?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gürsel KILAVUZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 326
  • Etiketler Etiketler
    dolby

Gürsel KILAVUZ

Başarılı
Arkadaşlar elimde yeni aldığım Corsair HS80 kulaklık mevcut. Kulakligin kendi programındaki ayarlarla seslerin yönü tayin ediliyor ancak sesler çok düşük geliyor. Birçok kişi Dolby acces kullanarak ayar yapmış. PUBG oyununda çok iyi ses kasabilmek için hangi ayarları yapmam gerekiyor. Windows mağazasından Dobly Acces 47 TL'ye satın aldım. Şu an stereo modunda kullanıyorum ancak sesler düşük geliyor. Kulaklık ve Windows ses seviyeleri sonda olmasına rağmen oyunda ayak seslerini zor duyuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunun çözümünü bilmiyorum ama alternatif olarak Steelseries'in GG Yazılımı var. Onu kurarsan olur sanırım.

Program açıldığında Sonar kısmına tıkla. Şöyle bir sayfa açılacak.

Game kısmındaki çarka tıkladığında senin kulaklığın ismini seç oradan. Oyunu açınca muhtemelen bu kısma eklenecek, sesleri buradan duyacaksın muhtemelen.

Bende Logitech G733 de var onda da işe yarıyor. Logitech'in programı olmasa dahi.

Kendi kulaklığını seçtikten sonra Game yazan yere tıkla.

Açılan pencerede altta volume boost diye bir seçenek var. Buradan oyunun sesini yükseltebilirmisn muhtemelen.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…