Corsair HS80 RGB USB alınır mı?

sabuncuk35

Uzman
Sizce bu kulaklığın beyaz rengi alınır mı? Siyah rengi stokta yok da

Benim alacağım kulaklığın frekans aralığı daha yüksek değil mi
Hayır, G pro x ve Cloud 3 daha iyi. G pro x ile hs 80 kullandim Logitech daha iyidi , Cloud'un frekans tepkisi çok daha iyi gözüküyor Hs 80'e göre.

Hayır, G pro x ve Cloud 3 daha iyi. G pro x ile hs 80 kullandim Logitech daha iyidi , Cloud'un frekans tepkisi çok daha iyi gözüküyor Hs 80'e göre.
Alo burada mısın

Son düzenleme:
Benim alacağım kulaklığın frekans aralığı daha yüksek değil mi

Alo burada mısın
Frekans aralığı hiçbir şey farketmiyor, 20hz-20khz yukarisini ve aşağısini hiçbir insan duyamaz. Hs80'in 200 hz araliklarinda anormal bir yukseklik var sesi biraz boguklastiriyor. Ayrıca kablosu değiştirebilir değil zarar gördüğünde işi biter ve sadece USB destekli, g pro x ve cloud 3 te değiştirebilir kablo var 3.5mm ve USB girişi olarak kullanabiliyorsun. Malzeme kalitesi olarakta daha iyiler

G Pro X alacak olursan eksi yönlerini sayayım. Yazılımını unut yazılımı leş gibi bazen açılmıyor bile kafasına göre. HS80 mikrofon konusunda daha iyi. Onun dışında G Pro X'in kablosu çok dolanıyor çıldırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…