Quaria Uzman Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 2 8 Mart 2025 #1 Corsair iCUE Link H150i LCD soğutucunun Corsair programında LCD screen ayarları gözükmüyor.
soran Uzman Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 66 Çözümler 2 Beğeniler 37 8 Mart 2025 #2 Quaria dedi: Corsair iCUE Link H150i LCD soğutucunun Corsair programında LCD screen ayarları gözükmüyor. Eki Görüntüle 130917 Genişletmek için tıkla... Kabloları doğru yere takmakış olabilir misiniz? Bir kontrol edin.Usb kablosunu anakarta bağladığınıza emin olun. Son düzenleme: 8 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Quaria dedi: Corsair iCUE Link H150i LCD soğutucunun Corsair programında LCD screen ayarları gözükmüyor. Eki Görüntüle 130917 Genişletmek için tıkla... Kabloları doğru yere takmakış olabilir misiniz? Bir kontrol edin.Usb kablosunu anakarta bağladığınıza emin olun.
KS KS Quaria Uzman Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 2 8 Mart 2025 #3 soran dedi: Kabloları doğru yere takmakış olabilir misiniz? Bir kontrol edin.Usb kablosunu anakarta bağladığınıza emin olun. Genişletmek için tıkla... Liquid temp gözüküyor dogru sekilde artıyor ekranda sıcaklıgı ama ayarları yapamıyorum dogru takılı 1 tane kontorrler kullandım sistem iCUE linkte 1 tane daha mı taksam ondan mı ki? Artı 0 Eksi
soran dedi: Kabloları doğru yere takmakış olabilir misiniz? Bir kontrol edin.Usb kablosunu anakarta bağladığınıza emin olun. Genişletmek için tıkla... Liquid temp gözüküyor dogru sekilde artıyor ekranda sıcaklıgı ama ayarları yapamıyorum dogru takılı 1 tane kontorrler kullandım sistem iCUE linkte 1 tane daha mı taksam ondan mı ki?