@Caner Uncu çift tıklama üzerinden gitmiş,
@yield hocam da giriş seviyesi modellerin üzerinden olan öfkeyi dikkate almamayı söylemiş ki bu kısım çok önemli.
Ben de teknik özellik üzerinden gideyim.
Katar Pro'da kesin olarak PixArt PWM3327 sensör teknolojisi kullanılmıştır. 220 inç başına tarama hızı ve 30 g kuvvetine sahip bir sensör teknolojisidir. Orijinal olarak 6400 DPI olan bu modelde yazılımla 12.400 DPI değerine kadar çıkacaktır.
Lenovo Legion M300S'te sensör teknolojisi tam olarak belirtilmese de 220 inç başına tarama hızı ve 30 g kuvvetine sahip olması sensör teknolojisinin PixArt PWM3327 olabileceğini gösteriyor. Bu ürün de 8000 DPI.
Anahtar seçimi olarak Katar Pro'da Kailh blue dot 30M kullanıldığını görüyorum ama
@Caner Uncu hocamın da dediği gibi çift tıklama mevzusu var bu modelde, çözümü sunulmuş yukarıda aynı şekilde. Lenovo Legion M300s de 20 milyon tıklama ömürlü bir anahtar kullanmış. Omron'un 20 milyon anahtarlarını kullandığını düşünüyorum. Daha bunun klik için anahtarları falan da var.
Lenovo Legion M300S'te mikro kontrolcü kesinlikle belirtilmemiş. Bu yazdıklarımdan M300S'i yerin dibine gömdüğümü çıkarmayın lütfen.
Katar Pro'da ise mikro kontrolcü nxp 11U35 olarak belirtilmiş ama tek bir kaynak var. Ne kadar güvenilir bilemiyorum.
Yazı gereğince uzadı. Diğer özelliklerini özetleyerek anlatacağım sonra.
Ben de olsam Katar Pro'yu önerirdim.