Çözüldü Corsair RAM RGB'si nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xenome

Başarılı

Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL36 cmH32GX5M2D6000C36​

Arkadaşlar merhaba, sistemimde yukarıda belirttiğim RAM kitini kullanıyorum. Sorum şu iCUE uygulaması olmadan RAM RGB'sini nasıl kapatabilirim? Birkaç yerde daha araştırdım, BIOS'tan kapatıldığını belirttiler fakat BIOS'un her yerini kurcalamama rağmen bulamadım. Fikirlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu şekilde RGB olan RAM'ler uygulaması harici bir yerden kontrol edilmez. Uygulamasını indirmeniz gerekmekte. Zaten çok fazla kaynak tüketmiyorlar.

Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Hocam bir uygulamayı indirmek bu kadar zor mu?

Hocam indirmek mesele değil. İndirmemek için sebebim var. 1.si kullandığım işlemci sıcak çalışıyor. Sorun çıkmasın diye CPB kapalı ve 65W TDP de kullanıyorum. 2.si soğutucu tarafında sıkıntı yaşıyorum, işlemciyi karşılamıyor. 3.sü bu tarz programlardan zaten yeterince yüklü (klavye driver, mouse driver vs). Asıl olayı da arkada çalıştırdığı işlem sayısı. Sadece 2 driver yüzünden arkada fazladan 15 tane işlem çalışıyor. Ben bu olayın olmasını istemiyorum. Bana normal gelmiyor.

iCUE gibi bloat bir uygulama indirmek yerine openrgb kullanabilirsin.

Bu daha çok işimi gördü. Çok teşekkür ederim.

Ayarı yapıp uygulamayı kapatınca RGB'ler tekrar aktif olmuyor. Uygulamanın son ayarları aktif kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…