Dostlar PSU arayışındayım Corsair'de karar kıldım ama bir soru işaretim var. Mid Tower bir kasam ona sığar. Ama sanırım ekran kartı bağlantı konektörü değişmiş diye bir yorum okudum bir yerde. Kendi sitesinde de yok. Ben bunu alsam kullanabilir miyim?
En ucuz BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.496,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Corsair 750W RMe Serisi RM750e 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.0 GEN5 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
RM 750x'e o parayı vermeyin, düpedüz kazık. İkinci el alınacağı zaman işler değişir ama.
Corsair 750W RMe Serisi RM750e 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.0 GEN5 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
RM 750x'e o parayı vermeyin, düpedüz kazık. İkinci el alınacağı zaman işler değişir ama.
www.sinerji.gen.tr