Corsair RS120R ARGB 120mm fan, ASUS TUF Gaming GT502 Plus kasayla uyumlu mu?

Aynı fanları aldım gayet memnunum.
Lakin BIOS ayarında biraz yüksek güçte çalıştırıyordu anakart, ben fan eğrisi ayarı yaparak hızını biraz kıstım.
Sizin kasanız 360mm. Uyacaktır, 3 tane yan yana takabilirsiniz tepeye veya başka yerlerine.
Takacağınız yerde vidaların denk geleceği yerlerde delik olması önemli ona bakın, yoksa delik açtırmak zorunda kalabilirsiniz en kötü ihtimalle.
Fanların yanında kendi montaj vidaları geliyor, her bir fanın yanında köşelerine glemek üzere 4 vida ile montaj ediyorsunuz.
Benim kasam 240mm olduğu için 2 tane tepeye 1 tane ekran kartının altına yerleştirdim.
Yalnız bunlar reverse fan, fan yaprak ve dönme yönü ters, yani standart diğer fanlardan farklı yerleştireceksiniz, fanın o ilanda gözüken ön yüzü fanın havayı üflediği yön.

Resimde görülen sağ taraftaki 3 adet fan yeri boş vida yerleri var. Şu an kasayı garantiye gönderdiğim için bakamıyorum ama ekstra 4 pin girişi var mı yok mu? Anakartta hepsi tek kablo mu 3 ayrı kablo mu mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimde görülen sağ taraftaki 3 adet fan yeri boş vida yerleri var. Şu an kasayı garantiye gönderdiğim için bakamıyorum ama ekstra 4 pin girişi var mı yok mu? Anakartta hepsi tek kablo mu 3 ayrı kablo mu mevcut.

Bu fanlar 4 pin, şu şekilde oluyor, fanların kabloları çok kısa açıkçası, bu fanları yan yana koyup kablolarını birbirine bağlıyorsunuz ( nasıl yapacağınızı iyi öğrenin havaya uçmasın sonra), en son fandan çıkan kabloyu ise kutunun içinden çıkan 2 adet uzatma kablolarından birine bağlayarak anakarta bağlıyorsunuz, aynı şekilde ARGB leri de birbirine bağlayıp çıkan uzatmayı anakarta bağlıyorsunuz. ARGB 3 pinli kablo.

yani kasaya uyar uymazsa diye boşuna almayalım da.

Bu daha ucuz ve özelliği hoşuma gitti bunu aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…