Drivefast Uzman Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 400 Çözümler 1 Beğeniler 141 30 Nisan 2026 #1 Merhaba, CS2'de olan Armor Pass kâr ettirir mi? Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.479 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.950 Yer Asphodel 30 Nisan 2026 #2 3. Pass'i aldım az önce. Yeni kasa gelirse armory Pass'e fena kar edersiniz, gelmezse tüm yıldızlarla şu anki kasayı alıp satsanız bile zarar etme ihtimaliniz yok. Burada hesabını yapmıştık: Cephanelik biletinden elde edilen kârla yıldız 200'e tamamlanır mı?
3. Pass'i aldım az önce. Yeni kasa gelirse armory Pass'e fena kar edersiniz, gelmezse tüm yıldızlarla şu anki kasayı alıp satsanız bile zarar etme ihtimaliniz yok. Burada hesabını yapmıştık: Cephanelik biletinden elde edilen kârla yıldız 200'e tamamlanır mı?
i5 7500F Becerikli Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 700 Çözümler 2 Beğeniler 251 30 Nisan 2026 #3 Kâr ettireceğiniz pel düşünmüyorum, amorti ettirir ama.
KS KS Drivefast Uzman Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 400 Çözümler 1 Beğeniler 141 1 Mayıs 2026 #4 Livo dedi: 3. Pass'i aldım az önce. Yeni kasa gelirse armory Pass'e fena kar edersiniz, gelmezse tüm yıldızlarla şu anki kasayı alıp satsanız bile zarar etme ihtimaliniz yok. Burada hesabını yapmıştık: Cephanelik biletinden elde edilen kârla yıldız 200'e tamamlanır mı? Genişletmek için tıkla... 40 yıldız ile Full sticker alıp açmak mı mantıklı yoksa ateş kasası ile mi?
Livo dedi: 3. Pass'i aldım az önce. Yeni kasa gelirse armory Pass'e fena kar edersiniz, gelmezse tüm yıldızlarla şu anki kasayı alıp satsanız bile zarar etme ihtimaliniz yok. Burada hesabını yapmıştık: Cephanelik biletinden elde edilen kârla yıldız 200'e tamamlanır mı? Genişletmek için tıkla... 40 yıldız ile Full sticker alıp açmak mı mantıklı yoksa ateş kasası ile mi?
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.479 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.950 Yer Asphodel 1 Mayıs 2026 #5 Drivefast dedi: 40 yıldız ile Full sticker alıp açmak mı mantıklı yoksa ateş kasası ile mi? Genişletmek için tıkla... CSROI csroi.com Oranlara bu siteden bakabilirsiniz. Ateş kasasının size kazandıracağı 50 cent falandır yıldızları yeni kasa için bekletmek daha mantıklı ben o amaçla aldım Sticker açmak direkt kumara giriyor sizin keyfinize kalmış bir şey.
Drivefast dedi: 40 yıldız ile Full sticker alıp açmak mı mantıklı yoksa ateş kasası ile mi? Genişletmek için tıkla... CSROI csroi.com Oranlara bu siteden bakabilirsiniz. Ateş kasasının size kazandıracağı 50 cent falandır yıldızları yeni kasa için bekletmek daha mantıklı ben o amaçla aldım Sticker açmak direkt kumara giriyor sizin keyfinize kalmış bir şey.