Aktif olarak CS2 oynuyorum. Sizce şu anki bileti almak mantıklı mı? Aldıktan sonra kasa mı yoksa diğer koleksiyonları mı almak gerekiyor? Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.
Aktif olarak CS2 oynuyorum. Sizce şu anki bileti almak mantıklı mı? Aldıktan sonra kasa mı yoksa diğer koleksiyonları mı almak gerekiyor? Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.
Bunu aslında yeni kasa gelince baya kasacaktın. Benim fikrimce mesela Kilovat kasası ile en son gelen kasanın hangi zaman aralığıyla geldi diye kontrol edip tam o zamana yakın armory pass alman. Hani yıldızlar birikince full yeni kasadan al diye.
Bunu aslında yeni kasa gelince bayağı kasacaktın. Benim fikrimce mesela kilovat kasası ile en son gelen kasanın hangi zaman aralığıyla geldi diye kontrol edip tam o zamana yakın armory Pass alman. Hani yıldızlar birikince Full yeni kasadan al diye.
Ayrıca arkadaşa katılıyorum 2019 da hesabımı satarak oyunu bırakmıştım ancak yine Prime alıp oynamaya başladım keşke almasaydım diyorum çünkü oyun bayağı değişmiş ve oyuncu kitlesi de eskisi gibi değil aşırı cringe bir kitle ele geçirmiş TR kısmında.