Detaylar
Kim cevapladı?CyHaN_Atalay
Uzman
Bunu aslında yeni kasa gelince baya kasacaktın. Benim fikrimce mesela Kilovat kasası ile en son gelen kasanın hangi zaman aralığıyla geldi diye kontrol edip tam o zamana yakın armory pass alman. Hani yıldızlar birikince full yeni kasadan al diye.Aktif olarak CS2 oynuyorum. Sizce şu anki bileti almak mantıklı mı? Aldıktan sonra kasa mı yoksa diğer koleksiyonları mı almak gerekiyor? Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 191312
Operasyon en son ne zaman olmuştu bu arada?
Becks
Başarılı
Bunu aslında yeni kasa gelince bayağı kasacaktın. Benim fikrimce mesela kilovat kasası ile en son gelen kasanın hangi zaman aralığıyla geldi diye kontrol edip tam o zamana yakın armory Pass alman. Hani yıldızlar birikince Full yeni kasadan al diye.
Operasyon en son ne zaman olmuştu bu arada?
En son ne zaman oldu hatırlamıyorum ancak yeni bir hikayeli operasyon üzerinde çalışıyorlar diye biliyorum.
Para kazanmak, verdiğini geri almak uğruna bağımlı olmak istemiyorsan önermem. Ben almazdım seçkin almama rağmen keşke almasaydım diyorum seçkini de.
Ayrıca arkadaşa katılıyorum 2019 da hesabımı satarak oyunu bırakmıştım ancak yine Prime alıp oynamaya başladım keşke almasaydım diyorum çünkü oyun bayağı değişmiş ve oyuncu kitlesi de eskisi gibi değil aşırı cringe bir kitle ele geçirmiş TR kısmında.