alp15eren Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 765 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 512 4 Mayıs 2025 #1 Oyunun rekabetçi yapısını ciddi bir şekilde bozacak bug keşfettim. Wallhack kadar olmasa da çok ciddi avantaj sağlıyor. Bunu nereye bildirebilirim?
Oyunun rekabetçi yapısını ciddi bir şekilde bozacak bug keşfettim. Wallhack kadar olmasa da çok ciddi avantaj sağlıyor. Bunu nereye bildirebilirim?
Çözüm 536 4 Mayıs 2025 cs2team@valvesoftware.com Mailin başlığı örneğin "CS2 Bug - Fell underground on Mirage" şeklinde olacak.
cs2team@valvesoftware.com Mailin başlığı örneğin "CS2 Bug - Fell underground on Mirage" şeklinde olacak.
536 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 172 Çözümler 7 Beğeniler 177 4 Mayıs 2025 #2 cs2team@valvesoftware.com Mailin başlığı örneğin "CS2 Bug - Fell underground on Mirage" şeklinde olacak. Artı 0 Eksi Çözüm
cs2team@valvesoftware.com Mailin başlığı örneğin "CS2 Bug - Fell underground on Mirage" şeklinde olacak.
KS KS alp15eren Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 765 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 512 4 Mayıs 2025 #3 536 dedi: cs2team@valvesoftware.com Mailin başlığı örneğin "CS2 Bug - Fell underground on Mirage" şeklinde olacak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bildirdim valve. Bunu birisi daha önce paylaşmış twitter'de çok insan farketmemiş. Muhtemelen kısıtlı sayıda insan kullanıyor. Artı 0 Eksi
536 dedi: cs2team@valvesoftware.com Mailin başlığı örneğin "CS2 Bug - Fell underground on Mirage" şeklinde olacak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bildirdim valve. Bunu birisi daha önce paylaşmış twitter'de çok insan farketmemiş. Muhtemelen kısıtlı sayıda insan kullanıyor.