Counter-Strike 2'ye başlanılır mı?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba,

CS:GO kapandıktan sonra biliyorsunuz, CS2 geldi ve CS:GO kapandığından beridir bir kere olsun giriş bile yapmadım, kütüphane de öylece duruyor. Aslında başlama niyetim yok değil; kasa açılışı, item alıp bozdurma gibi şeyler yapabilirim diye düşünüyorum. Oynayan arkadaşlar kısa bir bilgi verir mi? Oyunu indirdim, masaüstünde duruyor. Ona göre hatta beraber oynayalım diyen olursa bile beraber oynayabiliriz.

Küfürleri veya chat'i görmemek için kapatma özelliği var mı bu arada? Ben genelde sevmem bunları görmeyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen daha dün başladım çok hoşuma gitti eskiden valoranrt oynuyordum şimdi Valorant'ı açacağımı sanmıyorum.

Keyfine oynayın hocam. Oyun hileden geçilmiyor özellikle death maçına falan adım bile atmayın botlardan geçilmiyor. Ben haftalık dropları almak için görevleri yapıp çıkıyorum. Ve chatı kapatma olayı sanırım vardı eğer yoksa da rakip takımı susturabiliyorsunuz.

Başlarsın, CS2 CS:GO'nun güncellenmiş hali, kasa ve item işlemleri var. Chat ve küfürleri kapatırsın.

Hataları olmasa eğlenceli oyun ama her seferinde nasıl beceriyorlarsa bir şeyleri bozmayı başarıyorlar. Oynanır mı bence oynanır. Rekabet ruhuyla oynayan biriyseniz canınızı biraz sıkabilir.

Oynanır hile durumu 15k ve üstünde hile var güven faktörü yüksekse bir tık daha az geliyor, çok fazla küfürleşme olmuyor çok az denk geliyorum sıkıntılı elemanlara Valorant kitlesinden çok daha iyi.

10k ya yakın toplam saatim var bu oyunda. Premier hile dolu şu anda rekabetçi de farklı değil. DM farm botu dolu XP kasılmıyor. FACEIT 10 levelim ama artık FACEIT'te zevk vermiyor. Seçkinde 25k üstüne zar zor çıktım hile olsa bile bazen bize hile gelip kazandırıyordu. Adamlar artık bunny hop yapıp base tarıyor. Rekabetçide birkaç maç attım globale attı. Topluluk sunucuları da çok farklı değil. Orada da hile var. Admin var TW bakıyor en azından. Denk gelirse o da. Şu an Steam hesabımda farklı oyunlarda ıtem'lerim olmasa satardım hesabımı. FACEIT hesabı iyi para ederdi mesela. oyunu da bırakırdım. artık zevk vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…