Counter-Strike yeni güncelleme (1.41.1.3-RC1)

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Bu güncelleme şu anda tam sürümde yok lakin tam sürümden bir önceki sürümde mevcut.
Önemli gördüğüm kısımlar:
-Source 2'nin en güncel sürümüne geçilmesi
-Çatışma esnasında işlemci ve RAM'in daha az yorulması
-Belli başlı hataların giderilmesi

Detaylı bilgi için:https://store.steampowered.com/news/app/730/view/498334899948749338

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün bir maç atıp denedim, FPS olarak %3-5 civarında bir artış var. Spraylerde de toparlanmalar var ama hâlen sıkıntılı, CS:GO hissinin %25'i var max.

Bugün bir maç atıp denedim, FPS olarak %3-5 civarında bir artış var. Spraylerde de toparlanmalar var ama hâlen sıkıntılı, CS:GO hissinin %25'i var Max.

Benim şahsi görüşümce eğer böyle giderse Valve, Riot karşısında hiç olmadığı kadar geriye düşecek.

Benim şahsi görüşümce eğer böyle giderse Valve, Riot karşısında hiç olmadığı kadar geriye düşecek.
Riot daha kötü durumda, hem Valo'nun hypeı düştü hem de oyun tamamen karakter yeteneklerine bağlı hâle geldi. CS2 bu şekilde öne geçiyor.

VRAM kullanımı ve RAM kullanımında % 5- 10 arasında bir rahatlama var, test ettim. Hala maç esnasında herhangi birinin profiline girip çıktığında FPS çakılması sorunu çözemediler, beceriksiz herifler. Her şey çok belli sanki AMD'nin yan markası gibi davranıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…