Coursera Python ders önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muhammet emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 447
  • Etiketler Etiketler
    ders

muhammet emir

Çalışkan
Merhaba yazılım öğrenmek istiyorum sıfırdan, hiçbir bilgim yok. Coursera'dan mümkünse güncel olsun başka yerlerden de önerebilirsiniz. Bilenler varsa yazabilir mi, bilgim yok da.

HTML, CSS ve JS öğren. Python ile başlama. YouTube kurslarıyla başla sonra Udemy'den kurs alacaksın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Denendi onaylandı.

Hacı şu an popüler ve güzel olan mesleklerden biri Web programcılık.

İlk önce Algoritma ve Veri yapıları öğren.
Sonra Web programala için ilk önce backend yazılım dili öğren. Bunlardan biri kafi; C#, Java, Kotlin, JavaScript ve PHP'dir.
Ben Java öğrenmeni öneririm, çünkü Java öğrendiğin zaman C#, Kotlin'de öğrenmiş gibi oluyorsun.

Daha sonra backend yazılım dilinin, backend için olan framework'ünü kullan. Java ve Kotlin için Spring (daha çok Springboot kısmı).
Sonra da Front-End kısma geçiş yapsan iyi olur tabii.

2D oyun sektörünün geçmişi, şimdiki zamanı ve geleceği HTML5 üzerine kuruludur.
Mobil, web ve genel olarak cross-platform uygulama geliştirme için de WORA prensibi için en uygun ekosistem yine JS ekosistemi.
Backend, sunucu işleri için yine JS.

Python öğrenirse oyun da yapamaz, dersler mal mal hesap makinesi yaptırıyor. İşi ileriye taşıyabileceği maksimum yer veri bilimi, analiz, makine öğrenmesi falan, bu da çok çok iyi bir kariyer branşı ve fırsat olmasına rağmen, yeterince fazla seçenek sunmuyor.

Programlamaya başlarken belirli bir yol, hedef çizilmesi lazım. Para kazanacağım diye işe girerseniz başarısız olursunuz. Ama şaşmayan bir şey var o da JavaScript öğrenip hem oyun, hem uygulama, hem internet sitesi geliştirmekten en az bir tanesi o kişiyi memnun edecek.

- Sektörde 5 yıldır tecrübesi olan ve göreceli bir başarı elde etmiş 23 yaşında bir vatandaş.

Python artık NPC'ler tarafından kullanılan bir dil dostum, Python ile hiçbir yere varamazsın. Sana tavsiyem JavaScript veya dümdüz Java gibi endüstride daha kabul edilebilir ve iş imkanı olan diller öğrenmen. Python'u artık 10 yaşında çocuk gözleri kapalı yazıyor. Bu arada @Yonga, sana fazlasıyla katılıyorum.

Python artık NPC'ler tarafından kullanılan bir dil dostum, Python ile hiçbir yere varamazsın. Sana tavsiyem JavaScript veya dümdüz Java gibi endüstride daha kabul edilebilir ve iş imkanı olan diller öğrenmen. Python'u artık 10 yaşında çocuk gözleri kapalı yazıyor. @Yonga
Python güzel dil lan!

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, hesap makinası yapmak için ideal.
troll.png
troll.png
troll.png
troll.png

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt