bolib945 Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 21 Beğeniler 1 10 Mart 2025 #1 Merhaba, Minecraft sunucum için uzak MySQL desteği olan cPanel web hosting arıyorum önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, Minecraft sunucum için uzak MySQL desteği olan cPanel web hosting arıyorum önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Salih İyiadam Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 938 Çözümler 6 Beğeniler 789 11 Mart 2025 #2 bolib945 dedi: Merhaba, Minecraft sunucum için uzak MySQL desteği olan cPanel web hosting arıyorum önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Minecraft sunucusu çalıştırmak için web hosting kullanamazsınız.
bolib945 dedi: Merhaba, Minecraft sunucum için uzak MySQL desteği olan cPanel web hosting arıyorum önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Minecraft sunucusu çalıştırmak için web hosting kullanamazsınız.
fatih Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 232 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 198 Yer Almanya 13 Mart 2025 #3 Salih İyiadam dedi: Minecraft sunucusu çalıştırmak için web hosting kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sanırım MySQL'i sadece uzaktan çalıştırtacak. Çoğu hosting firmasında uzak desteği IP izni ile kendiniz verirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2025
Salih İyiadam dedi: Minecraft sunucusu çalıştırmak için web hosting kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sanırım MySQL'i sadece uzaktan çalıştırtacak. Çoğu hosting firmasında uzak desteği IP izni ile kendiniz verirsiniz.
Netvay Resmî Hesap Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 74 Beğeniler 50 Yer Kocaeli 14 Mart 2025 #4 Merhaba, Netvay olarak yüksek performanslı hizmetlerimiz ve hizmet kalitemiz ile sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İyi çalışmalar. NetVay Bilişim Hizmetleri NetVay Bilişim Hizmetleri, dijital dünyanın kapılarını sizin için aralıyor! Sınırsız hız, güvenli sunucular ve 7/24 destek ile. Her türlü ihtiyaca uygun hosting paketlerimizle projelerinizi internetin gücüyle buluşturuyoruz www.netvay.com
Merhaba, Netvay olarak yüksek performanslı hizmetlerimiz ve hizmet kalitemiz ile sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İyi çalışmalar. NetVay Bilişim Hizmetleri NetVay Bilişim Hizmetleri, dijital dünyanın kapılarını sizin için aralıyor! Sınırsız hız, güvenli sunucular ve 7/24 destek ile. Her türlü ihtiyaca uygun hosting paketlerimizle projelerinizi internetin gücüyle buluşturuyoruz www.netvay.com