CraftRise güvenilir mi?

@kinglegend52, ucretsiz Turk sunucusu ariyorsaniz cok da bir alternatifi yok. Turkiye'de en bilindik ve populer olani zaten CraftRise. SonOyuncu var ama onun da CraftRise ile bir farki yok. Hatta biraz daha kotu orasi.

Ana e-mailini, baska platformlarda/sitelerde kullandigin sifreyi ve baska bilgileri bu sunucuda kullanmazsan riski olabildigince dusurmus olursun. Cunku en buyuk risk veri guvenligi riski. Mining/virus riski degil.

Bir sürü mod sunucuları var. Bedwars olsun egg wars olsun, skyblock olsun. CraftRise'de ne oynuyorsa Google'a yazıp serverini bulabilir.

Tamam ozaman bari görünüm paketi indirip kullanırım.

Ama hicbirinin Online'i CraftRise kadar yuksek degil. Türk sunuculari ozelinde konusuyorum.

Online ının yüksek olması önemli değil ki? Bedwarsa girdiğinde o an gelen 16 kişi önemli. Sunucuda sadece 16 kişi oynasa da aynı 16k kişi oynasa da aynı.

Online ının yüksek olması önemli değil ki? Bedwarsa girdiğinde o an gelen 16 kişi önemli. Sunucuda sadece 16 kişi oynasa da aynı 16k kişi oynasa da aynı.
Odanin dolmasi bile zor iste bundan bahsediyorum. Bulabilecekse oynasin tabii, zamaninda ben cok aradim ama hic dogru duzgun bir sunucu bulamadim.

Yorumu size kalmış.

Yüklesem virüs bulaşmaz değil mi yeni gmail oluşturup onu kullanacağım

Ben de bundan bahsetmiştim. Bu bir çalıntı haberi değil CraftRise kendi isteğiyle veri satmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…