Biliyorum Shadow Play F11 olduğunda video çekemiyor falan ama dün 120 FPS kayıt alabildim hem de tam ekranken ama bugün deniyorum, 30-60-120 hiçbirinde olmadı. F11'de değilken adam gibi oynayamıyorum. F11'de video çekmenin bir yöntemi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum Shadow Play F11 olduğunda video çekemiyor falan ama dün 120 FPS kayıt alabildim hem de tam ekranken ama bugün deniyorum, 30-60-120 hiçbirinde olmadı. F11'de değilken adam gibi oynayamıyorum. F11'de video çekmenin bir yöntemi var mı?

Minecraft clientlerinde böyle bir sıkıntı var. Oyunun içindeki ayarlardan tam ekranı aç kapat yapıp dener misin?

Pencereli yaptıktan sonra tekrar denediniz mi? Ya da pencereli oynayıp edit programında kırpabilirsiniz altı üstü.

Niye bilmiyorum ama pencereli yapınca kasıyormuş gibi geliyor ve oynayamıyorum fakat geçici olarak bu şekilde çözdüm.

OBS ile kayıt alarak halledebilirsin.

OBS'e bir şans vereyim dedim ve hem FPS düşmedi hem de kayıt kaliteliydi bundan OBS'e fazla ön yargım olduğunu çıkardım en son kullandığımda PC rezaletti o zamandan beri denememiştim iyi ki denemişim çözüm olarak bunu işaretleyeceğim.

Minecraft clientlerinde böyle bir sıkıntı var. Oyunun içindeki ayarlardan tam ekranı aç kapat yapıp dener misin?

OBS'de de bunu yapmak gerekiyormuş öylesine denerken fark ettim.

Cevap veren herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam ekran modunda CraftRise oynarken video kaydı almak için Shadow Play kullanıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. GeForce Experience'ı Güncelle: GeForce Experience yazılımınızın en son sürümde olduğundan emin olun. Güncellemeleri kontrol edin ve gerekli güncellemeleri yapın.

2. F11 Tuşunu Kontrol Edin: Shadow Play kayıt özelliği için F11 tuşunun doğru ayarlandığından ve başka bir uygulama tarafından çakışmadığından emin olun.

3. Ekran Ayarlarını Kontrol Edin:
- Oyun, tam ekran yerine "Borderless Window" (Kenar Boşluklu Pencereli) modunda çalışıyorsa, bu modda da kayıt alabilirsiniz. Bu ayarlara ulaşmak için oyunun grafik ayarlarına gidin.

4. Oyun İçinde Performans Ayarlarını Değiştirin:
- Oyunun grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin. Bazen yüksek grafik ayarları, kaydı etkileyebilir.

5. GPU ve Kayıt Ayarlarını Gözden Geçirin:
- GeForce Experience içindeki kayıt ayarlarından, fps sınırlandırmalarını kontrol edin. "NVIDIA Control Panel" içinde performans ayarlarınızı gözden geçirin.

6. Yeniden Başlatma: Oyun veya GeForce Experience bir güncellemeden sonra düzgün çalışmıyor olabilir; her iki programı da kapatıp pc'yi yeniden başlatmayı deneyin.

Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, oyun veya donanım detaylarınızla iligli daha fazla bilgi sağlamanızı bekliyorum.