Biliyorum Shadow Play F11 olduğunda video çekemiyor falan ama dün 120 FPS kayıt alabildim hem de tam ekranken ama bugün deniyorum, 30-60-120 hiçbirinde olmadı. F11'de değilken adam gibi oynayamıyorum. F11'de video çekmenin bir yöntemi var mı?
Tam ekran modunda CraftRise oynarken video kaydı almak için Shadow Play kullanıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
1.
GeForce Experience'ı Güncelle: GeForce Experience yazılımınızın en son sürümde olduğundan emin olun. Güncellemeleri kontrol edin ve gerekli güncellemeleri yapın.
2.
F11 Tuşunu Kontrol Edin: Shadow Play kayıt özelliği için F11 tuşunun doğru ayarlandığından ve başka bir uygulama tarafından çakışmadığından emin olun.
3.
Ekran Ayarlarını Kontrol Edin:
- Oyun, tam ekran yerine "Borderless Window" (Kenar Boşluklu Pencereli) modunda çalışıyorsa, bu modda da kayıt alabilirsiniz. Bu ayarlara ulaşmak için oyunun grafik ayarlarına gidin.
4.
Oyun İçinde Performans Ayarlarını Değiştirin:
- Oyunun grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin. Bazen yüksek grafik ayarları, kaydı etkileyebilir.
5.
GPU ve Kayıt Ayarlarını Gözden Geçirin:
- GeForce Experience içindeki kayıt ayarlarından, fps sınırlandırmalarını kontrol edin. "NVIDIA Control Panel" içinde performans ayarlarınızı gözden geçirin.
6.
Yeniden Başlatma: Oyun veya GeForce Experience bir güncellemeden sonra düzgün çalışmıyor olabilir; her iki programı da kapatıp pc'yi yeniden başlatmayı deneyin.
Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, oyun veya donanım detaylarınızla iligli daha fazla bilgi sağlamanızı bekliyorum.