CraftRise vs SonOyuncu

mrX0

Üyecik
Merhaba SonOyuncu ve CraftRise arasında kaldım. Ametist veya titanyum oynarım ikisinden birisini yüklersem hangisi daha güncel oyuncu sayısı hangisinin daha fazla hangisi daha iyi kısa keseceğim öneride bulunursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıl 2018 Ben CraftRise oynuyordum eskiden şu an nasıl bilmiyorum ama.

Craftrise.

Ben şu an ikisini de oynamıyorum kitlesinden dolayı ama oynamak istiyorsanız CraftRise.

SonOyuncu'nun küfür engelleme sistemi en son birkaç yıl önce oynadığımda çok kötüydü ve bu sebeple kitlenin ağzı çok bozuktu. CraftRise'da bu biraz daha iyiydi, destek sistemi de genellikle daha hızlı çalışıyordu. Ancak ikisini de birkaç yıldır hiç oynamadığım için son değişiklikler hakkında bilgim yok.

Kesinlikle SonOyuncu, Craftrise leş gibi server, hiç bulaşma, hile dolu, kitlesi küfürbaz, dolandırıcı dolu, say say bitmez.

İkisi de çöp, oynanmayacak kadar kötüler.

SonOyuncu artık oynanmıyor. CraftRise tercih ederdim ben. Hem SonOyuncu'da çok fazla toksik oyuncu var. Hala var mıdır bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…