İki sunucuda aynı Helox'un dediği gibi ikiside oynanmayacak kadar kötü. İki sunucuda da hile, toksiklik var. Survival oynayacağınızdan bahsetmişsiniz Google'da "Minecraft Türk Sunucuları" diye aratıp çıkan siteden bir tane sunucu seçip oynayabilirsiniz. Gerçi adam akıllı sunucu kalmadı piyasa da ama hiç çoktan iyidir.
Detaylar
Kim cevapladı?İki sunucuda aynı Helox'un dediği gibi ikisi de oynanmayacak kadar kötü. İki sunucuda da hile ve toksiklik var. Survival oynayacağınızdan bahsetmişsiniz Google'da "Minecraft Türk sunucuları" diye aratıp çıkan siteden bir tane sunucu seçip oynayabilirsiniz. Gerçi adamakıllı sunucu kalmadı piyasa da ama hiç çoktan iyidir.
Cidden, 35-40 kişinin oynadığı sunucuları oynamayı tercih ederim. Adamlar yıllardır bir makro koruması getiremedi, ben Rise ile biten sunucuya 2019 da başladım. 2019'dan beri aynı CPS limiti var şaka gibi.
Bende aynı durumdan şikayetçiyim gerektiği yerde limite takılıp vuramadığım yüzünden ölüyorum. Normal sunuculara gelirsek bir süre yöneticilik yaptım sunucularda, hiç masum değil piyasa gerçekten çok kötü hiçbir Türk sunucusunda oynanmaz şuan ama dediğim gibi hiç çoktan iyidir en azından biraz eğlenirsin. Minecraft devri bence zaten bitti, sürekli tekrara düşüyor her şey hep aynı oyun modları vs. 3. büyük Türk sunucusu olarak 1 tane sunucu kurulsa CR-SO gibi ve yenilikçi oyun modları ile açılsa Türkler bu oyunu tekrardan popüler eder. Fakat şuan kimsede böyle bir maddi/manevi imkanın bulunmadığını düşünüyorum, makine ücretleri çok pahalı ayrıca kimse de yeterli yazılım bilgisi yok böyle 3. büyük bir sunucuyu kurmaya.Cidden, 35-40 kişinin oynadığı sunucuları oynamayı tercih ederim. Adamlar yıllardır bir makro koruması getiremedi, ben Rise ile biten sunucuya 2019 da başladım. 2019'dan beri aynı CPS limiti var şaka gibi.Arkadaşım jitter ile CPS limitine ulaşıyordu bazen o kadar saçma bir sistem ki normal tıklayana bile zarar veriyor.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
CraftRise'ı yönetiminden dolayı sevmiyorum. Moderatörlerinden biri, bir yayıncıya CraftRise'dan SonOyuncu'ya geçtiği için Kick chatine bot atıp küfür yazdırmıştı. Anlamsız ve garip bir şeydi. Bahsi geçen yayıncının Kick'te abonesiyim ve kendisinin bir kötülüğü yok, hatta yıllardır CraftRise'a oyuncu kazandırmış biri. Bence gayet karaktersizlik. Ama CraftRise'ın bir sürü özelliği bulunuyor ve tasarımları daha hoş. Bu olaylar dışında CraftRise tercihim olacaktır.
- Makaleler
- 6
İkisi de çöp. İlla birisi seçilecekse CraftRise.
Stardew Valley
Deneyimli
Hypixel oynayın.
Josh
Uzman
Herkesin orijinal Minecraft'ı yok maalesef