D drago Çalışkan Katılım 29 Ekim 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 Bugün 00:15 #1 İyi sosyaller, elimde Crea Black Pearl RTK-M52 olan eski bir masaüstü kasa var. Bu kasaya ilandaki anakart uyar mı? Gemini'ye soruyorum, "uyar" diyor; başka bir sohbette "uymaz" diyor. İki arada bir derede kaldım. Yardımcı olur musunuz? Almayı düşündüğüm anakartın sahibinden linki: https://shbd.io/s/o55Pzjye Ve kasamın görselini ekliyorum. Not: Şu an kasada Foxconn G31MXP anakart takılı, belki ölçü açısından yardımcı olur.
İyi sosyaller, elimde Crea Black Pearl RTK-M52 olan eski bir masaüstü kasa var. Bu kasaya ilandaki anakart uyar mı? Gemini'ye soruyorum, "uyar" diyor; başka bir sohbette "uymaz" diyor. İki arada bir derede kaldım. Yardımcı olur musunuz? Almayı düşündüğüm anakartın sahibinden linki: https://shbd.io/s/o55Pzjye Ve kasamın görselini ekliyorum. Not: Şu an kasada Foxconn G31MXP anakart takılı, belki ölçü açısından yardımcı olur.
stormhawks47 17 Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.360 Çözümler 29 Beğeniler 1.986 46 dakika önce #2 Şu an kasada olan Foxconn G31MXP anakart Micro ATX'miş, satıcının anakart modeli de Micro ATX gibi duruyor. Emin olmak için modelini sorar mısın?
Şu an kasada olan Foxconn G31MXP anakart Micro ATX'miş, satıcının anakart modeli de Micro ATX gibi duruyor. Emin olmak için modelini sorar mısın?
KS KS D drago Çalışkan Katılım 29 Ekim 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 39 dakika önce #3 stormhawks47 dedi: Şu an kasada olan Foxconn G31MXP anakart Micro ATX'miş, satıcının anakart modeli de Micro ATX gibi duruyor. Emin olmak için modelini sorar mısın? Genişletmek için tıkla... Satıcıya sordum, cevap verdikten sonra size iletirim. Gemini ile baktığımda markasına ASUS P541T-M LX diyor.
stormhawks47 dedi: Şu an kasada olan Foxconn G31MXP anakart Micro ATX'miş, satıcının anakart modeli de Micro ATX gibi duruyor. Emin olmak için modelini sorar mısın? Genişletmek için tıkla... Satıcıya sordum, cevap verdikten sonra size iletirim. Gemini ile baktığımda markasına ASUS P541T-M LX diyor.
stormhawks47 17 Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.360 Çözümler 29 Beğeniler 1.986 25 dakika önce #4 O zaman uyumlu olur, dediğim gibi Micro ATX her iki model de.