Elektronik Creative Aurvana Live SE 374 TL

Yer
Little Saint James
Fiyatına göre hâlâ daha güzel, enflasyona kafa tutuyor mübarek şey. 1 senesi dolacak 2 aya hâlâ daha aynı paradan satıyor satıcısı.

Konforu göreceli olsa da ses kalitesi olarak parasına göre gayet güzel, alacaklar gönül rahatlığıyla alabilir, özellikle de küçük kulaklıysanız çok daha rahat edersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı muhtemelen yıllar önce çok sayıda tedarik etti ve elinde patladı. Şimdi elinden çıkarmak için uğraşıyor olabilir, fırsatı değerlendirin. Gerçekten iyi ses veriyor fiyatına göre.

Creative'in bu modeli oyun kulaklığı değil hocam mobil oyunlarda vs işinizi görür müzik dinlemek için yapılmış bir kulaklık ikisini kıyaslamak yanlış olur. Ama hikayeli oyunda Creative iş görür.

1 sene sonunda sağ veya sol tarafın gitmesi muhtemel ama hala bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık sanırım. Hatta indirim denk getirirseniz iki tane alın derim.

1 sene sonunda sağ veya sol tarafın gitmesi muhtemel ama hala bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık sanırım. Hatta indirim denk getirirseniz iki tane alın derim.
Creative markası genel olarak aşırı dayanıklı ürünler yapıyor, bir hoparlörünü 10 yıldan fazla süredir kullanıyorum hala çalışıyor.

6 aydır aktif olarak kullanıyorum bu kulaklığı, bu fiyatı geçtim bana göre 1000 TL altı alınabilecek en iyi kulaklık kendisi. Tek eksi yanı kablosunun kısa olması diyebilirim.

Katılmıyorum. Aynı satıcı, aynı kulaklık 1 sene sonra sol tarafı gitti. Ha ben üzülmedim çünkü 1 sene dayanması da okey fiyatına göre ama elimdeki ürün de böyle.

Katılmıyorum. Aynı satıcı, aynı kulaklık 1 sene sonra sol tarafı gitti. Ha ben üzülmedim çünkü 1 sene dayanması da okey fiyatına göre ama elimdeki ürün de böyle.

İyi de garantisi var zaten, sizin ürün bozuldu diye bütün kulaklıklar da bozulacak diye bir durum da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…