Creative SoundBlasterX H6 kullanan var mı?

vanderlindee

Uzman
Arkadaşlar merhaba, Razer BlackShark V2 kullanıcısıyım. Bunu satıp yeni bir kulaklık denemek istiyorum. Rakipleri olarak Cloud 2 ve Creative SoundBlasterX H6 var hangisini tavsiye edersiniz. Genellikle FPS oyunları oynuyorum.

Arkadaşlar merhaba, Razer BlackShark V2 kullanıcısıyım. Bunu satıp yeni bir kulaklık denemek istiyorum. Rakipleri olarak Cloud 2 ve Creative soundblasterx H6 var hangisini tavsiye edersiniz. Genellikle FPS oyunları oynuyorum.

Hocam o kulaklıktan geçilmez dediğiniz modellere. PC gamer incelemesine bakarsak BlackShark V2 daha yüksek puan almış durumda ikisinden de. Cloud 2 kendi çıktığı 2015 senesinde bile 80 almış. Creative H6 ise benzer zamanda çıkmış kulaklık bs V2 ile 88 almış bs V2 ise 92. ses kasmak için Cloud serisini önerenler oluyor ama bence gereksiz heyecan olur.

Hocam teşekkür ederim bu modelleri rafa kaldırdım. Kablosuz bir modele geçmeye değer mi peki Razer Barracuda X gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…