Makaleler
2
Yeni DC - DCU evreni başlıyor! Animasyon dizisi Creature Commandos, 1. sezonunda 8 bölümden oluşacak ve her bölüm 20-25 dakika sürecek. Ayrıca diziyi bizzat James Gunn yönetti. 5 Aralık'ta Max'te yayımlanacak. Türkiye'de Max olmadığından, dizinin BluTV'ye gelebileceğini düşünüyorum. Gelmezse kaçak izleme seçeneği değerlendirilebilir. Ben bu dizi için heyecanlıyım; bakalım DCU evreni nasıl başlayacak. Umarım güzel bir başlangıç yapar. Siz de izleyecek misiniz?

Yeni1.webp

Umut Bey 2023 Blue Beetle filmi devamı animasyon dizisi çıkacak veya DCU evrenine dahil olacak iddiaları vardı bunlar doğru mu?

Umut Bey 2023 Blue Beetle filmi devamı animasyon dizisi çıkacak veya DCU evrenine dahil olacak iddiaları vardı bunlar doğru mu?
Blue Beetle filmi DCEU evreninde geçiyor, ancak karakter DCU evrenine dahil. Film ile animasyon dizisi arasında bir bağlantı olmayacak gibi görünüyor, ancak filmdeki bazı olaylara dizide atıfta bulunulabilir diye düşünüyorum. Bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yani, animasyon dizisi DCU evreninde geçecek.