Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ama oyunun optimizasyonu biraz garip. RTX’i kapatıyorsun, hiçbir şey değişmiyor ve FPS’imi düşürüyordu.
Ama oyunun optimizasyonu biraz garip. RTX’i kapatıyorsun, hiçbir şey değişmiyor ve FPS’imi düşürüyordu.
Hocam yani size kalmış o zaman.Hocam sadece biraz rahatlık şımarıklığı var, oyun oynamak için PC'yi taşımak falan çok uğraştırır. PS5 pişman eder mi onun kararsızlığındayım sadece.
pc yi tv ye bağla.PS5'de 60 fps sabit düzgün bir görüntü varsa koltukta oynamak istiyorum yoksa tabi PC'den alırım direkt performans için ama PC başında saatlerce oynamak çok konforlu gelmiyor
Hocam 5080 varsa tabi ki pc derim ben. Tavsiye olarak itemsatıştan ucuza crimson desert hesabı satın alabilirsiniz. Biraz pahalı bence oyun.Son güncellemeden sonra, grafiksel ve performans anlamında gelişmeler yapıldığı söyleniyor da, bilgisayarımda 5080 var o yüzden bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Sadece eğer PS5 te 60 fps sabit düzgün bir görüntüyle oynanabiliyorsa koltuktan oynama rahatlığını tercih edeceğim.