The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 805 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 556 4 Nisan 2026 #11 temmuzhd dedi: Eneba'da aynı fiyata geliyor. Genişletmek için tıkla... GLOBAL key bu fiyatta, kabasakal keyi global mi bunu öğrenmek gerekiyor.
temmuzhd dedi: Eneba'da aynı fiyata geliyor. Genişletmek için tıkla... GLOBAL key bu fiyatta, kabasakal keyi global mi bunu öğrenmek gerekiyor.
demjr Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 827 Beğeniler 301 4 Nisan 2026 #12 The Semih dedi: Key daha iyi oyunu steamden satın alıyormuş gibi oluyorsun kütüphaneye ekleniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hesap satın alıyorum genelde. Mesela spiderman 1, miles morale ve spiderman 2 oyunlarını 60 tl'ye aldım. The Semih dedi: Eki Görüntüle 238467 GLOBAL key bu fiyatta, kabasakal keyi global mi bunu öğrenmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Mesela itemsatışta 60 tl bu oyun.
The Semih dedi: Key daha iyi oyunu steamden satın alıyormuş gibi oluyorsun kütüphaneye ekleniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hesap satın alıyorum genelde. Mesela spiderman 1, miles morale ve spiderman 2 oyunlarını 60 tl'ye aldım. The Semih dedi: Eki Görüntüle 238467 GLOBAL key bu fiyatta, kabasakal keyi global mi bunu öğrenmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Mesela itemsatışta 60 tl bu oyun.
The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 805 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 556 4 Nisan 2026 #13 demjr dedi: Mesela İtemsatış'ta 60 TL bu oyun. Genişletmek için tıkla... Hesap işini sevmiyorum kendi hesabıma almak istiyorum bu oyunu ama kabasakal online güvenilir mi bilmiyorum bu fiyat çok uygun çünkü bu oyuna.
demjr dedi: Mesela İtemsatış'ta 60 TL bu oyun. Genişletmek için tıkla... Hesap işini sevmiyorum kendi hesabıma almak istiyorum bu oyunu ama kabasakal online güvenilir mi bilmiyorum bu fiyat çok uygun çünkü bu oyuna.
demjr Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 827 Beğeniler 301 4 Nisan 2026 #14 The Semih dedi: Hesap işini sevmiyorum kendi hesabıma almak istiyorum bu oyunu ama kabasakal online güvenilir mi bilmiyorum bu fiyat çok uygun çünkü bu oyuna. Genişletmek için tıkla... Hocam doğrudur ama ben şahsen bir oyuna 400 tl'den fazla para vermek istemiyorum. 60 tl gibi fiyatlar çok uygun bence.
The Semih dedi: Hesap işini sevmiyorum kendi hesabıma almak istiyorum bu oyunu ama kabasakal online güvenilir mi bilmiyorum bu fiyat çok uygun çünkü bu oyuna. Genişletmek için tıkla... Hocam doğrudur ama ben şahsen bir oyuna 400 tl'den fazla para vermek istemiyorum. 60 tl gibi fiyatlar çok uygun bence.
temmuzhd Uzman Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 644 Beğeniler 285 4 Nisan 2026 #15 The Semih dedi: Eki Görüntüle 238467 GLOBAL key bu fiyatta, kabasakal keyi global mi bunu öğrenmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Globale gerek yok. TR yeterli.
The Semih dedi: Eki Görüntüle 238467 GLOBAL key bu fiyatta, kabasakal keyi global mi bunu öğrenmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Globale gerek yok. TR yeterli.
Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.836 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.216 4 Nisan 2026 #17 demjr dedi: Hocam İtemsatış'ta Crimson desert satıyorlar ucuza. Genişletmek için tıkla... Problemli diyorlar Crimson Desert'ın paylaşımlı hesaplı olanına yoksa öyle oynadım çoğu oyunu.
demjr dedi: Hocam İtemsatış'ta Crimson desert satıyorlar ucuza. Genişletmek için tıkla... Problemli diyorlar Crimson Desert'ın paylaşımlı hesaplı olanına yoksa öyle oynadım çoğu oyunu.