Crinacle'in IEM'lerini almayın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 312
  • Etiketler Etiketler
    iem
Makaleler
23
Cok fazla kotu yorum goruyorum su aralar. Ozellikle Zero 2 ve Blue 2 hakkinda. Zero 2 yerine Chu 2 alabilirsiniz. Blue 2 yerine EW300 alabilirsiniz. IEM almaya merakiniz varsa Crinacle'in IEM'lerinden uzak durun. Aslinda Dusk iyi IEM fakat daha ucuz fiyata Mangrid Top Tea satiliyor. Turkiye'de iki IEM'de yok tabii. Dusk stoga girecek ama.

Zero Blue 2 gerçekten pek iyi gözükmüyor. İncelemelere ve söylenenlere göre çok parlak bir IEM, harman tonlamasını fazla kaçırmış gibi. Herkese gitmez, inceleyen çoğu kişi de beğenmemiş zaten.
Ayrıca empedans değeri de çok düşük, bazı DAC'larda doğru sesi vermeyebilir. Bu kadar düşük empedans değeri doğru olmamış.
QC (Quality Control) sorunu yaşayanlar da var ayrıca. Bence de Blue 2 alınmamalı şu an.

Ama Zero 2'de ben pek kötü yorum görmedim açıkçası, Zero 2 ile ilgili hangi konu hakkında kötü yorumlar gördüğünüzü söyleyebilir misiniz? Bir sorunu varsa bilirsek iyi olur, benim de önerdiğim ve kullandığım bir IEM kendisi.

Chu 2 bana şahsen biraz kumar gibi geliyor, azımsanmayacak sayıda oksidasyon sorunu yaşayan kullanıcı mevcut. Nerede Chu2 ile ilgili bir şey görsem illaki "kısa sürede bozuldu" diyen bir kullanıcıya denk geliyorum.
Nemden çok etkileniyor, silika jel ile kullanmak şart gibi. Yeni parti ürünlerde bu sorun halen devam ediyor mu onu bilmiyorum ama.
Zero 2 yerine Tangzu Waner veya Salnotes Zero alınmalı bence.

Zero 2 hakkında sesin mekanik geldiğini söyleyen birisini gördüm. Headfi incelemelerinde de 3 yıldız atan kullanıcılar var. Bir reddit gönderisinde bass'ın vokalleri örttüğünü söylüyorlardı.

Chu 2 konusunda ise filtreleri değiştirmek gerekiyor maalesef fakat ses kalitesinin Zero 2'den daha iyi olduğu aşikar. Hatta şu an 3 rakibi var bana göre; Tangzu Wan ER S.G II, Simgot EW100P ve Tanchjim ONE. Üç IEM'de ülkemizde satılmıyor. O yüzden Chu 2'yi mecburen öneriyorum.

Chu 2 için bir filtre öneriniz var mı hocam? Herkes bu durumdan şikayetçi, Haftada bir nozzleyi temizlesem sorun çıkacağını sanmıyorum ama çıkar ise almayı düşünüyorum.

Chu 2 için bir filtre öneriniz var mı hocam? Herkes bu durumdan şikayetçi, Haftada bir nozzleyi temizlesem sorun çıkacağını sanmıyorum ama çıkar ise almayı düşünüyorum.
Shenzhenden Tangzu Wan ER S.G II, Simgot EW100P veya 6 dolar arttirip mikrofonlu bir IEM olan Tanchjim ONE alabilirsin. Bunlarla ugrasmak istemiyorsan. Maalesef Turkiye ici en iyisi Chu 2. Filtre olarak orijinalleri oneririm. Fiyatlari cok pahali degil bence. Fakat Shenzhenden dedigim IEM'ler daha iyi olur.

Hocam PC icin IEM almak istiyorum ama mikrofonları kotudur diye emin olamıyorum. Kulak ustune gore avantajı dezavantajı nedir?

@Simon,
Cogu IEM'de mikrofon yok. IEM alacaksan sadece ses kalitesi icin al. Mikrofon performanslari pekte iyi degil. E-spor oyuncularinin cogu IEM kullaniyor diye duymustum. Kritik dinleme ve CS2, Valorant gibi ayak seslerinin onemli oldugu oyunlarda sesi direkt beyine iletiyor bana gore.

E sporda sadece sahnede kullanılıyor. Bazıları kisisel olarak kullananlar var ama sayıları az. Mikrofon benim icinde onemli cunku ayrı mikrofon alsam bile koyacak yerim yok. Muhtemelen kulak ustu alırım. Teşekkürler hocam.

Evet yer yoksa kulak ustu alin bence. Cunku sonra sorun olabilir. Hayirli olsun simdiden.

Shenzhenden almıştım hocam bende chu 2'yi. Mikrofona ihtiyacım yok, chu 2 tangzuya göre daha tutarlı ve tuningi daha iyi diyorlar ondan chu 2 seçmiştim. Ne gibi farklar vardır hocam?

Çok fark yoksa bence uğraşmayayım, bir de üretimi bitti diyorlar chu 2'nin. Simgot EW100P araştırmamıştım.

Zero 2 alacaktım chu 2 daha safe gelmişti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…