Steam Cronos: The New Dawn 33.74$

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 29591
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 194
  • Etiketler Etiketler
    the

29591

Becerikli
Makaleler
2

Cronos: The New Dawn

Cronos: The New Dawnile yepyeni bir hayatta kalma temalı korku oyunu türü ortaya çıkıyor. Geleceğin acımasız çorak topraklarında hayatta kal, korku filminden çıkmış gibi birleşen yaratıklarla savaş ve insanlığı yok eden kıyametin nedenini ortaya çıkarmak için ruhlar toplayarak zamanda geriye git.​

• Oyun Fiyatı: 33.74 $
  • Oyun Türü: Korku - Hayatta Kalma
  • Türkçe Dil Desteği: Var
  • İncelemeler: Toplam 5.119 Olcukça Olumlu

Oynayan var mı? güzel mi? alıyım mı? RE 7 ve 8 havası var mı?

Korku oyununu kaç saat oynamayı bekliyordun kral? Ortalama korku oyunu süresi işte.
Kral ortalama korku oyunu içinde 33 dolar gibi fiyat bekler miydin peki? Adamlar sadece korku oyunu yapmakla kalmayıp farklı bir şeyler denemiş sonuç olarak. Sadece korku oyunu deyip geçmemek lazım. Sadece oynanış saati sıkıntı.

Ön Siparişten alıp çıktıgı zaman direk oynamıştım muazzam bir oyun. Finali ise beni şaşırttı hiç böyle bir son beklemiyordum.

Ben her yeri keşfederek oynadım toplam 26 saat sürmüş. Bence ideal 15-20 saat

30 saatte kadar dayanıyorsa iyi aslında. How Long The Beat içerisinde oynayıp bitirdiğim yine AAA oyunlar var ve ben çok daha uzun sürede bitirmiştim gerçekten de. Örneğin Dying Light 2 ana görev + yan hikaye 50 saat; ama ben ana hikayeyi tamamlayıp yan görevlerin hepsini bile bitirmeden 118 saat oynamıştım. Senin de bunu doğrulaman iyi oldu diyebilirim. Fiyat çok az daha düşerse alırım gibi duruyor. Öbür türlü çok daha kısa sürseydi 20 dolar altında bile vermezdim.

Ortalama AAA oyun fiyatı bu. 30 40 saat olcak hali yok, korku oyununun atmosferinin olayı kalmaz. Oyunun bu hali bile incelemelerde fazla uzun diye gömülüyor, yazdığın şeye bak senin.

Ortalama AAA oyun fiyatı bu. 30 40 saat olcak hali yok korku oyununun atmosferinin olayı kalmaz. Oyunun bu hali bile incelemelerde fazla uzun diye gömülüyor yazdığın şeye bak senin.
Alt tarafı kendim için fikir belirttim, yazdığım şey de ne var mış? Sanki "33 dolar şu oyuna vermeyin" diye protesto ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…